Startklar

Alltid samma problem vad man ska ha på sig, men har valt nu iallafall och sitter och väntar på att sticka iväg ha det så kul ikväll :)

Ida och NAtta om ni ser detta hör av er under kvällen :D

Valborg

Jag vet inte hur gammla ni är som läser den här bloggen, men jag vet att jag är 16 och att nästan alla i min ålder är ute idag. Det får mig att tänka tillbaka när man var mindre när man fira valborgen med familjen och vänner utan alkohol, iallafall för barnen kankse inte de vuxna ;)

Hur man samlades för att titta på elden och fyrverkierna som firade in våren. Kanske till och med med ta en tips promenad. Det var innan all alkohol kom in i bilden. När blev man för stor för coca cola?

Känns som det är en evighet sen men ärligtalat är det bara några år sedan, olika för alla. Jag säger inte att festa med alkohol är fel för det kan vara hur kul som helst, men vad hände med colan? Kan man längre inte ha kul utan alkohol?

Idag brukar va en dag som jag bara avgudar, för man fick vara med familjen och väner och se leende på alla deras läppar och man vet att det har att göra med att de är lyckliga och attt de är sig själva, idag döljer man sig bara bakom alkoholen för att man inte vågar visa vem man är. Men är man verkligen lycklig då, eller är det bara teater? Ingen som vet, men sak som jag vet att det går att ha kul med cola fortfarande och jag ska bevisa det, genom att köra på en nykter kväll kanske medans resten av alla kompisar dricker, men det är deras val.

Mitt val idag är cola för att komma ihåg den tiden jag var en liten flicka och gick för att kolla på elden. Det kommer inte bli som vanligt men jag kommer iallafall inte var fake ikväll, ikväll är jag mig själv. Tar hand om de som behöver det, men det är valborg och det borde vara ett fint minne inte ett fylle minne.

Förlåt var bara något jag tänkt på länge , men ha kul ikväll och håll er alla i skinnet, för det kommer en dag imorgon som man måste betala för sina misstag
Ha det bäst så ses vi imorgon :)

Dagens servering




















Våran serveringdricka. Så fort vi får en stund över går vi och hämtar ett glass saft, vad kan jag säga vi älskar det :P

526

Hej, jag har inte hunnit vara inne på datorn idag och då blir tyvärr bloggen lidande.

Vakna runt 1 minut över 7 av att jag kände mig kalsvettig och var så jäkla kissnödig så mot min vilja steg jag upp och tog en ipren och kunde sen somna om. När jag vakna var att pappa kom in och sa va ligger du fortfarande kvar i sängen?. Klockan var då runt kvart över 12 ups :P. Var så jäkla trött så jag stanna i sängen till ungefär till 3. Då gjorde jag mig iordning på tio min och åkte sen till skolan.

Första riktigta kvällen på serveringen. Väldigt nervöst man jag tycker det gick bra, och våra lärare gav oss bara lovningsord och + för att vi var så duktiga börjar vi 09:30 imorgon :D jippi

Vi fick 526 kr i dricks, så det betyder ju att vi gjorde vårat jobb rätt iallafall ;P haha.

Men ska nog lägga mig och sova nu, håller på att bli förkyld så måste verkligen börja ta hand om mig själv bättre så jag är frisk till valborg :)

Godnatt


Är det konstigt att man ser ut som skit efter en kvälls jobb?


Hur gammal är du?, för du ser väldigt ung ut för din ålder

Haha Jossan gav nog bästa skrattet idag, ni ser ju överskriften. det var exakt hennes ord till vårn lärare. Alla fick verkligen sig ett gott skratt, haha men någon ska ge oss det och idag var det Jossan :P.

Har verkligen haft jätte ont i magen idag så har suttit vid tv:.n hela dagen med en väredyna på magen, skit skönt. Tipsar verkligen om det för det hjälper och Ipren kan hjälpa till också :)

Runt kvart i 7 stack jag till vallarna för Robert ringde och ville att jag skulle komma dit för de var runt 13 pers där. Skitkul att när man väl kommer dit så sticker han därifråmn och lämnar mig och Carro där.

Var väl kul en stund men när folk börjar bli fulla på vardagen och klättrar högt upp så en stor risk finns att de faller ner i en avgrund och dör. Då känns det inte lika roligt längre. eftersom vi var lite små rädda för de och ville därifrån. Så¨vänta vi tills några nya kom och smet medans alla hälsa på varandra. När de inte såg oss så sprang vi och asgarva så mycket vi kunde. När vi börja närma oss moppen så sakta vi ner för vi tänkte de kommer ju inte komma efter oss direkt. Titta framåt och man ser två stycken koma på rusande fart på cyklar och stannar framför oss.

Som ni förstår är jag hemma nu så vi kom undan för de två lätt oss åka hem ;). haha nu har man tittar på DHW och lite annat. Laddar inför morgon dagen. Vilket är börja vid halv 4. Ush upp tidigt ;) Haha ska verkligen sova ut :D

Så vi ses för nu ska jag äta kexchoklad och sen lägga mig puss på er.



Därine spendera jag min kväll i fängelsehålan, (hutter)

Tisdag morgon

Hej, gårdagen var anska intensiv. Vet ni hur jobbigt det är med olika lärare som vill ha det på olika sätt? Så nör man är med henne är det rätt men med en annan då är det fel. Skulle vara så mycket lättare om de bara kunde tycka samma :P

Igår var sista dansträningen. De är reda nu men kommer vara jobbigt att släppa mina smättingar på söndag. De är så urgulliga :). Men jag får vara med de på söndagen iallafall :). De kommer det filmas så ni alla ska få se hur duktigta de har blivivt. är så stolta över de, de är verkligen otroligt duktiga för sin ålder.

Men som vanligt är jag lite sent ute så måste sluta så jag hinner till, skolan vi hörs ikväll för de är jag ledig :P

Ny vecka

gor ordna sihej alla glada och morgon tröta. Själv är jag idag riktigt trött bara för att det är måndag såklart, något särskilt med måndagar altså :P

Nu är det ny vecka så köket lämnas och nu ska man hoppa i serveringskläderna och servera =). Gillar det men är inte jätte förtjust idag när jag är så trött som jag är, hade tänkt att platta håret innan men vem lurar jag det orkar jag aldrig göra :/.

Lördagen var helt okej vi var några tjejer som samlades och körde singstar, visste inte att singstar disney fanns. Vistte ni?, det var jätte kul iallafall alla låtar som man lyssnade på när man var liten var ju med så texten sätter redan i huvudet, det var bara att träffa tonerna ;P haha gick väl så där men efter ett tag gick det helt okej :P

Sen sov Johanna över som planerat, men det som inte var planerat va att hon skulle börja och gå och prata i somnen, blev fett rädd först haha. Hon somna ganska fort sen igen så jag satte på en film för att lugna mig själv lite innan jag somna.

Upp tididigt på morgonen sen för att gratta pappa och sen lägga sig igen. Gud vad trött kjag var igår altså kunde knappt hålla ögonen öppna när farmor och farfar kom förbi för att gratta honom, hehe ups :P.

Näst sista träningen varigår också innan uppvisning, känns si så där, men om alla kommer sist så ska det nog ordna sig :)

Men nu måste jag kila vi ses =)


?

Trött

Hej vet att uppdateringen har varit usel denna dag emn har bara inte orkt sätta mig framför datorn idag, lessen men ögon faller så ska lägga mig. Får bli all info imorgon, kramis på er

GRATTIS TILL PAPPA SOM FYLLDE ÅR IDAG :D! HURRA HURRA HURRA HURRA

Ut igen

Hej allihopa, hoppas ni inte tror att jag inte gick upp förän nu, för jag har faktiskt varit vaken sen tio har bara varit lite upptagen.

Kvällen började då att göra sig iordning hemma hos Johanna och för festa lite med mycket dans. Gud galnaste danserna och bästa tjerna. Alltid lika kul att träffa tjejerna man blir alltid så glad och kan vara sig själv :)

Vi blev sen hämtade av några kompisar. Vi satt i bilarna med hög musik och falska sångröster. Vi hade också sugrör i bilen av någon anledning, så de passa perfekt till trumpinnar haha och till falsk tänder.

Vi kom fram och hälsade på alla som var där och köpte biljetterna som lag undan till oss. Riktigt bra musik och skönaste folket var där. Vi dansade nästan hela tiden förutom när det blev för varmt då man var tvungen att gå ut och ta frisk luft.

Efter klockan börja närma sig halv ett är några dumma nog att börja bråka så det blir fajt, polisen måste komma och avbryta och då sluta festen. Riktigt smididgt av de. Måste ge en applåd till garderoben de var jätte duktiga höll reda på allt och jobbade snabbt så det var jätte skönt annars brukar det krångla. Så det var jätte kul.

Sen stod vi ute ett tag och bara snackade med massa folk innan våran skjus kom.

Vara hemma runt kvart över 1 så inte så farligt alls :) Gjorde makaroner med ketchup och aromat i kastrullen, så jäkla gott och enkelt att göra =)

Tyvärr dog mitt batteri till kameran tididgt så har inte alls några bilder från festan utan bara hemma från Johanna några. Bra grej till nästa gång är att ladda kameran ;P

Men de andra bilderna kommer så fort jag fått de skickade till mig :)


Klänningen är Johannas
Svarta mönstrade leggins från lindex, har bättre bilder på en annan kamera ;)


Johanna, jag och Jossan
Älskar såp mitt smink igår, tack Jessica


Mickis och Jessica


Vi bjuder på oss allt :P


Som sagt fler bilder kommer ;)


Igår så la jag min väska som jag har ALLT i verkligen i bilen som vi blev körda i bara det att föraren glömde det och åkte hem innan jag hann ta den. Så idag har jag vart och hämta den, lite lättad att kunna hålla i kameran och nycklarna igen :)

Åkte sen till stan och fixa med skorna igår som det blev något konstigt med kvittot eller vad det var och passade då på att köpa ett par likadana fast i en annan färg för hundra kronor billigare. Kändes fett värt det speciellt eftersom jag tillbringat en kväll i de jag köpte och de var hur sköna som helst :)




Ser ut exakt som converse förutom att märket saknas. Har gått och trottnat i evigheter och till det här priset och behovet kunde jag inte motstå =)
299:- från Din sko

Sen blev det lunch med Johanna, såklart så blev det kycklingrulle som är en liten tradition kan man säga ;P. Konstigt att man inte tröttnar på det så ofta som man äter det :P

Robert ringde sen och jag hade inget mer för mig förutom städning så åkte förbi honom och plocka upp honom på hemvägen. Vi pratade städade och min favorit tv spel, så jäkla kul att få känna sig som barn :)

Nu sitter jag här och funderar på om jag orkar locka håret till ikväll. En tjejkompis är ensam hemma så vi tänkte ha tjejkväll, tjocka oss lite på godis med de andra partat loss :P Johanna följer troligtvis sen med hem till mig och sover och har änu mer mys :D Skriver kankse när jag kommer hem ikväll om jag orkar beror på tiden eller imorgon. Ha en bra lördag så länge :)

Snart dax

Nu har alla kommit och vi dansar som bara den snart drar vi ut med klackarna på dansgolvet, ha en bra kväll bilder kommer imorgon :D

Tjejkläder överallt

Har ni någon gång varit ett helt gäng tjejer som ska lista ut vad de ska ha på sig? Det blir kaos och kläder flyger överallt haha svårt att hitta det man ska ha nu ;P.

Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha men har köpt nya skor och strumpbyxor jag hittade verkligen några skor jag kommer ha användning för också så det är bra :D Men har problem med överkroppen vad ska man ha där liksom?, Som tur är så har jag några timmar på sig, har en känslan att det kommer bli en grymt kul kväll. 8 st tjejer på väg till en fest där alla biljetter är slutsålda kan ju inte bli så mycket fel :P

Men nu ska vi försöka äta lite så vi inte går och är hungriga ikväll, kramis på er så länge

Otroligt

Hej, gud måste hört mig igår eller något sånt för jag vakna av att se sol skina i mitt fönster :D Jag tar det som ett tecken att den här dagen kommer bli rikitg bra ;P.

Däremot har inte natten varit lätt, jag har vaknat då och då av magont, känner inget direkt nu så hoppas det går över för jag vill verkligen ut och dansa ikväll :( Men vi får se annars får man väl köra på inne kväll men är så sugen :P. Jag skriver mer ikväll för vakna nys och måste med bussen idag så vi ses ikväll =)

Sluta nu!

Gud den här dagen har inte haft fint väder. Men som tur är så har jag underbara kompisar i skolan som kan få mig att le ändå. Men vädret får gärna bli fint nu blir lite jobbigt till helgen annars när man ska ut :/.

Att vara i köket hela dagen kan både vara kul och tråkigt men jag har kommit på en till nackdel. Kan inte låta bli att smaka på all godsaker som finns runt omkring mig. Jätte bra att hela eftermidagen har man hand om chokladen både vit och brun. Ni kan ju gissa hur mycket som slank ner i min lilla mun. Börjar verkligen inte bli bra det här, börjar ju påverka figuren och eftersom att regnet aldrig upphör är jag inte direkt sugen på att springa :(. Ush jag måste försöka tygla mig själv, hjälp mig gärna om ni har några tankar =)


Glömde jag berätta att jordgubbar fanns också?

Det är väldigt mycket snack fortfarande om vulkanen som smällde av i Island. Folk kan inte komma hem eller åka iväg. Man har börjat öppna några så där och de planerar att öppna fler. Men igentlgen gör de det bara för pengar. För de förlorar hur mycket som helst, så de får oss att tro att det är säkert så de inte förlorar pengar. De ´´ovrar altså oss människor¨¨. Det gick en dokumentär idag klockan 9 på¨4:an om första gången ett flygplan flög igenom aska från vulkanen. Man visste inte då att det var farligt och jag kan säga att det var av ren tur och skickligheten av piloterna som gjorde att de kunde landa och överleva.
Den visade verkligen steg för steg vad som skulle kunna hända, jag skulle aldrig ta den risken och jag hoppas inte ni gör det heller. För vem vet det kankse går bra, men tänk om det inte gör det. Bättre att vänta tills det är säkert =)

Men nu ska jag sova för ska upp som vanligt imorgon och packa väska för helgen , kramis på er


Vill man verkligen flyga genom det där?, jag säger nej tack!


Morgon depp

Godmorgon på er, när jag vakna va det första jag gjorde att titta ut genom fönstret, det regnar. Skit kul ska det här tråkvädret aldrig försvinna?

Sitter i sängen och lyssnar på gamla godingar medans jag borstar tänderna. Jag försöker också få fram hur det går för One tree hill om de kommmer lägga ner eller inte, någon som vet något? =)

Ärligtalat så lockar inte skolan så mycket just nu. Mina fötter är helt slut efter igår och nu ska jga tillbaka och ta på mig de där skorna :( ush. Ni som inte vet det, det är som träskor man måste ha , tänk er att gå flera timmar i sådana så förstår ni kanske lite smärta. Det gör ondare att gå i pums i flera timmar ;P

Efter skolan blir det förhoppningsvis stan för köp av ett par skor oh lite annat kankse, sen blir det träning :D Längtar dit. Kramis på er, ha en bra dag

DAGENS OUTFIT

Det verkar inte funka att ladda up bilder för tillfället så får väl försöka ikväll istället :(


Kommer ni ihåg när man satt och lyssna på den här flera timmar i streck?

Jag våldtar kycklingar

De första timmarna gick ganska sakta i köket för vi hade förberett så bra att det inte dirkt behövdes göra något. Men efter vi ätit så blev det lite mer fart och vi började kunna göra annat än att skratta och ploja sig. Iallafall så fick vi i uppgift att stycka kyckling. Det är inte direkt det enklaste men vi gjorde vårt bästa. När lärarn sen titta sa han. MEN GUD SER JU UT SOM DU VÅLDTAGIT KYCKLING, haha Kankse jag gjorde också ;) vem vet. När han kolla på Idas sa han: DU HAR JU VÅLDTAGIT DEN PÅ FEL STÄLLE. Mycket av det här gjorde våran kväll minnesvärd, men sen gjorde vi en till och vet ni vad? Jag har slutat våldta kycklingar :D. Lärarna log med huvudet så nu kan jag, haha.

Maten belv jättebra och allt gick ganska bra idag förutom vädret som inte var det trevligaste att åka i.

Just nu sitter jag framför tvn och varvar ner och snart ska jag gå och lägga mig så jag är pigg imorgon för då börjar jag klockan halv 9 som vanligt :/

God natt

5 min

Hej om 5 min så drar jag iväg i det här ruskvädret på moppen. Tänk vad man gör för skolan :P. Vi hörs ikväll efter att vi har stängt :P

God morgon för mig

Godmorgon för mig medans ni säkert redan ätit lunch. Men när jag har sovmorgon utnyttjar jag det även ifall jag vaknade tididgt imorse för att min familj inte är den tystatse när de går upp. Men aja tur att jag kunde somna om och vakna för en timme sen ungefär och sen bara ligga och lata sig i soffan och låta tiden gå. Största problemet är att bestämma vilken mat jag ska ta, haha

blev ni lika deppiga som jag när vi titta ut genom fönstret imorse och såg att det snöa? GUD SKA DET ALDRIG BLI BRA VÄDER? Vill ju känna värmen och solen inte kyla och snö som slår i ansiktet :(
Funderar på att sticka härifrån bara det att A, har inte pengar till det B, det går inga flygplan tack vare vulkanen på Island.

Men ska försöka bestämma mat nu och äta något magen börjar knorra :P, ses sen


Ingen träning för mig idag :(

Bok tips

Ni behöver inte oroa er, inga trafikolyckor ikväll. Iallafall inte som jag har skapat ;P. nej men det går faktiskt jätte bra det går framåt behöver bara lära mig hur stor bilen är så ska det nog ordna sig rikitgt fint ska ni se.

Såg ni som jag på DWH och couger town? Jag tycker det är så himla bra altså, först drama och sen komedi riktigt bra. Sen är det så att efter som att jag jobbar i a la carten är jag ledig imorgon på dagen och går i skolan på kvällen så det betyder längre uppe för mig :D anledning varför  jag skriver så sent ;P. för er som inte vet så går jag på hotell och restaurang skolan. Vi har en liten restaurang öppen på dagarna och på onsdagen kvällen. Så när man har ansvar över det eller är i serveringen så jobbar man kväll. Kommer missa träningen tyvärr :( men kan ju inte direkt skita i skolan så :/

Här kommer en bild från idag när vi satt och fika glömde den förut. Tror bilden visar hur galna vi är XD


Är hon inte söt? nej, sötast


Nu för boktips, kommer ni ihåg att jag prata om ´´syskon kärlek´´. Jag läste ut den igår kväll.

SYSKON KÄRLEK

Ludvig och Amanda älskar varandra. De vet att det är förbjudet - men de kan inte låta bli och inleder ett kärleksförhållande. Kärleksförhållandet som sargar och svider. Men som också ger skälvande lyckostunder. Ända tills verkligheten tränger sig emellan de.

Det är en laddad bok med mycket känslor och beskrivnar. Hon skriver på ett sätt att man känner känslorna, kärleken och smärtan. Hon skriver ibland ganska lättläst men sen går det över till djupt igen och berättelsen gör att man redan är fängslad så det gör inte så mycket.

Jag hade väldigt svårt att slita mig ifrån den för man vill hela tiden läsa mer bara för att veta hur de hanterar allt det här. kanske inte den bästa för väldigt känsliga personer för som sagt det är syskon som blir kära i varandra och är man känslig mot det borde man låta bli att läsa de. Annars sätt igång och läs en bra bok, ni kommer nog inte ångra er :)


Tummen upp för denna och tummen upp för att snart blir jag brun igen (Y)


Min tisdag

Haha så jäkla kul efter ett tag så lsutade min degblandare sluta fungera och jag gjorde allt för att få igång den men lyckades inte. SÅ jag bad om hjälp, han bara men du gör så här... VAD FAAN varför funkar den inte för. Lite längre bort så skriker en annan lärare , vem har stängt av min ugn?
Min hjärna var lite smart här faktiskt: Det kankse har gott en propp för det skulle förklara varför inget funkar. Smart Rebecca. Första gången och tror det är sista gången som en lärare kallar mig smart (A). De närmaste 15 minutrarna springer läraren till alla proppskåp för att hitta rätt propp. Eftergott igenom så märker de att någon kommit imot huvudströmbrytaren. Haha faan vad jag garva så mycket att läraren till och med misstänkte mig för att ha stängt av den :P haha  . det var inte jag jag vet inte vem det var, men vem det än var så gav den oss ett gott skratt.

Efter skolan drog jag sen till stan för att träffa Johanna. Bara det att mitt batterie håll på att dö, så nöden har ingen lag. fick leta upp ett uttag och sitta där i ett hörn och se mobad ut, haha. Fick iallafall många att le idag :P.

Vi satt och fikade och tittade sen på lite kläder men som vanligt hinner vi inte gå i många för vi har en förmåga att gå igenom varendra kvadrat av affären haha. Iallafall så hitta hon sin skolavslutnings klänning. Hon ser ut som en älva som är exakt det vi vill visa på skolavslutning :P. Den är verkligen jätte vacker och passade henne jätte bra så det var kul :)

Rötterna finns där, ge det lite tid

Sen drog vi hem till mig och prata lite och kolla på kläder till på fredag. DÅ ska vi nämligen ut och slå ut klackarna i taket för då har vi en kompis som fyller 18 så det ska firas :D Blev inte direkt något klokare , vet fortfarande inte vad jag ska, skor är mitt största problem för mina stövlar har jag fått säga R.I.P till. Klackarna var helt utslitna så det gick tyvär inte längre :( Men positiva är ju att jag måsteha nya skor, shooping :D


Nu ska jag iväg med mamma och övningsköra lite förhoppningvis så blir hon klar med deklarationer så vi hinner innan  det är allt för mörkt, skriver mer ikväll. Kramis


Svårt att komma upp

Hej, gud blir det aldrig lättare att ta sig upp om morgona. Känns lika tungt varje dag även hur mycket jag än sover. Att dra sig upp ur sängen och gå till skolan är svårt alså, vill igentligen inte gå upp aölls utan ligga kvar. Kvar och känna värmen under täcket och den trygga miljön som sängen skapar. Inte komma ut till den hemska värld som vi lever i.

I helgen blev en ompis till mig misshandlad, hon hade inte gjort något eller så men det var en rolig grej för e som gjorde det. Jätte kul att hon har blåmärken i hela ansiktet och på kroppen och måste bära med sig det här resten av livet. Sådana här människor undrar man vad de tänker med. Jag hade kunnat förståt bättre om du hade rånat henne samtididgt. Men de vill inte ha de, utan de slog ner henne och sen stack därifrån. Det är så sjukt att man inte äns kan gå själv utan att bli nerslagen. Speciellt inte som tjej, så ta det här alla som en regel. GÅ ALDRIG SJÄLV. Även om man vil sticka men ingen annan ring någon och annars stanna kvar, för man tror inte att sådant kan hända än själv. Men nu har det hänt och nu får vi göra vad vi kan för att se till att det inte upprepas. Några tips är att om ni går själva någon gång, sätt nycklarna mellan fingrarna och var beredd på att slå om det behövs. Ta upp mobilen och låsas prata i telefonen, eller prata i telefon. Med det sagt gå ALDRIG SJÄLV. Ha alltid sälskap.

Men nu måste jag sticka till skolan och stå i köket hela dagen, suck har så jäkla ont i armar sen cheerleadingen ush ush. Ha en bra dag så länge

Köket

Lång dag har det varit. Varit i köket hela dagen. Hamna inte i den roligaste gruppen så idag har vi mest stått och gjort raggmunk inge fovogrej at göra direkt. Riktigt svårt att få till de men vi lyckades då och då ialafall gällde det att få in snitsen och hitta andra arbetsuppgifter istället ;) Hahah så mycket enklare ju :P

Sen hade jag dans som vanligt. Näst sista gången, känns lite sorligt. Snart kommer jag inte få träffa mina små sötnosar varje vecka :( kommer sakna de tro det eller ej. Visst de kan vara pain in the ass men de är så gulliga och söta så det är omöjligt att inte älska de :)

Det gick riktigt bra, hann klart med ena dansen och den andra träna vi bara igenom allt och de börjar sätta det på rätt takter, så stolta över de :). De är ju trots allt bara 6- 9 år så man kan ju inte förvänta sig för mycket. Vill ni se och bor i nyköping är ni välkommna till sporthallen 2 maj. Det börjar 16:00 men de släpper in 15:00. KOstar 20 kr för de under 15 och de över är det 40 kr för tror jag iallafall :P. Mitt cheerleading lag kommer också uppträda då så det blir extra kul och inget ni vill missa :).

Nu ligger man här i sängen och har precis tittat på 2½ men. Älskar det verkligen kan alltid få mig at le och garva. Nu vet jag däremot inte vad man ska se på en måndag, har nämligen övertalat mamma om tiden att flytta den till 23:00 hurra för mig :D. Det betyder att jag kommer att ha tid för bloggen ;P.

Men ska leta upp något bra och sen läsa, läser just nu syskon kärlek som är en av böckerna som jag köpte. Riktigt bra faktiskt kommer skriva om den när jag läst ut den vilket kommer vara snart så bra som den är, god natt på er. kram

Minnet kort

Hej kommer inte ihåg vad jag skrev senast men fredagen blev mys med familjen och titta på talang och sånt och lördagen blev det sen att gå ner till bowlinghallen och söka sommarjobb. Troligtvis hade de fullt under sommaren men till hösten såg det ljust ut :). Stack sen till oxelösund och spenderade kvällen med Ida. Vi är ganska galna av oss så det blev mycket skratt haha. men nu ska jag lägga mig in för imorgon, kram

Lycka till

Godmorgon eller rättare sagt god eftermiddag kankse :P. Men vad tusan det är lördag då får man sova ut så :P

Gårdagen var meningen att jag skulle ut men var så himla trött att det belv innekväll med föräldrarna istället. Skönt att bara slappa lite då och då speciellt efter den här skolveckan. Behöver hitta nya krafter till nästa vecka.

Vi såg talang och sen en ny serie som började igår, modern family. Skit rolig verkligen vi satt och garva nästan hela tiden i soffan.

Idag ska jag ner till bowlinghallen ihop om sommarjobb, så önska mig lycka till =)
Sen blir det att dra till oxelösund och spendera kvällen :D

Kram på er


Värd att se verkligen

Handlar om tre olika familjer som är släkt med varandra så tillsammans är de en stor familj.
Den speglar sig verkligen in hur det ser ut i olika familjer idag.


Ingen outfit

Hej , är ni lika depp som jag att se regn och snö utanför fönstret?
Jag vet att själv ville jag inte ens stiga upp ur sängen men man har inte så mycket val när skolan väntar.

Eftersom att det regna tog jag bussen och den går cirka 20 min innan så det var snabba snabba rycka. Så ingen outfit bild idag är jag edsen mer viktigt att springa så man hann med bussen, vilket jag gjorde precis :P

Nu är bara frågan hur man ska ta sig till rosvalla sen när det är gymnastik?


Så här ser det typ ut untanför :/

Min klass är så störd men ändå så jävla bäst

Vet inte riktigt vad det var idag någon hade väl lagt något i maten eller något för efter maten blev vi som galna. Speciellt jag kan jag väl erkänna. Hahah gud riktigt roligt hade vi alla fall även om vi var som galna. haha men antar att man får passa på medans man inte drunknar i läxor.

Cheerleadingen idag var riktigt kul även om vi bara var få var vi duktigta och viktigast av allt hade vi så jäkla kul. Provat att göra hjulning utan händer någon gång? Det är lika svårt som det låter :P

Syster har inte skickat bilderna än så bilderna får komma senare antar jag synd för det är några riktig fina som jag tog, sen finns det bilder från träningen idag också. Också jag som fotograf.
Kanske valt helt fel linje är ju riktigt duktig på att fotografera :P

Sov gott så syns vi imorgon :)

Morgon trött

Hej LLIHOP vem skulle veta att jag var så trött att jag knappt gå upp imorse. Anledning varför jag inte hann blogga, men var helt slut efter all städning efter lilla festen igår.

Idag har vi haft historia i en och en halv timme , kalla kriget. Jo visst jag vet att vissa tycker det är intressant men jag fattar bara inte vitsen av det. Jag menar brukar man inte säga blicka framåt inte bakåt?
På historian gör vi alltid tvärtom, känner väl att jag är mer intressead över nutiden än då tiden :p

Till lunch idag valde jag gulach soppa, fy faan vad gott det är asså. Nu sitter man här och väntar på att datakunskapen ska börja, vem vet kanske jag lär mig något annvändbart där :P?

DAGENS OUTFIT



Svart väst från zara
Rosa linne fran lager 147
Svart baslinne från gina
Svarta lacklegging från cubus

Kram på er

Trött som bara den

Nu är dagen slut och jag är helt slutkörd bilder och allt som hänt kommer imorgon för nu somnar jag, god natt

Mahreng

Nu är det över :D!! Hipp hipp hurra, inga kommentarer om hur det gick.

Nu sitter man här och bara väntar på att klockan ska gå, har inget att göra på någon timme så någon som har tid över hör av er.


Snabbis

God morgon alla pigga, nu ska jag dra iväg till skolan för att hålla föredrag i mitt misslyckade projekt. Vi är tvungna att ha likadana kläder och ´´proffesionela´´ så vi har skjorta och blåa jeans. Smart som jag är kom jag på att använda sjkortan på ett sätt när jag inte har den :P

DAGENS OUTFIT

Vit skjorta från pirat reklam (serverings grej)
Svart linne från gina
Blåa jeans leggins från Cubus


Idag är inte heller en vanlig dag det är min systers födelsedag , hurra hurra hurra

GRATTIS TILL 15 ÅRINGEN!!


Vad kan vara mer passande bild när man fått en moppe? INGET

Grattis syster vet att du hatar bilden, men du är ju skit cool ju, så kommer du se ut hädan efter ;)

Innehållet

Vad var det nu som låg i påsen. Det var böcker. 4 st visar de imorgon för nu måste jag ordna med lite till imorgon. kram på er.

Shooping terapi

Jag antar att utrycket: Börjar dagen skit slutar den skit, stämmer!

Idag hade vi sista dagen på oss att göra klart mahreng uppgiften. Vi jobbade skit hårt och stressa ihjäl oss tills det var bara en timme kvar, vi var klara. Nu skulle vi bara sätta ihop sista delen. Bara det att ALLA råvaror delar hade en i vår grupp raderat fö hon trodde inte vi behövde de. På en timme skulle vi fösöka återställa allt som hade tagit oss en och en helv dag. Behöver jag äns säga att det inte blev klart?
Det sista att finputsa och fixa och så blev ju inte heller gjort, toppen. Jätte kul att lämna in ett projekt man hade kunnat ha gjort fullstänigt klart som nu istället blev halvklart och halvslarvigt. Poff, skjut mig nu!

Åkte sen ner på stan kände bara för att komma bort lite och ni känner ju mig gå på stan utan handla något verkar omöjligt så självklart blev det något den här gången med :P


Eftersom att jag inte är på bästa humör just nu tänkte jag att jag vsar bara påsen(lite omgjord ;)) så visar jag ikväll innan jga ska sova vad jag köpte. Så så länge varsegod att gissa.

Nu ska jag hjälpa till pappa med smörgåstårtor för min syster fyller år imorgon så då kommer det folk hit som vill äta :P

Hoppas eran dag är bättre än min iallafall :)

Omöjligt

Min dag är i stort sett förstörd.

Ni kommer ihåg min lilla bessat het av one tree hill?
De har varit med på e att rösta annars kommer de lägg ner. De kom till de fem bästa, men i slutet så vann chuck över de. Så jävla surt. HAde äntligen hittat en serie som jag verkligen älskar och bara måste se. Jag menar noi som har sett sista avsnittet vet ju nu att det slutar jätte spännande och att man bara vill se mer. Nu är det över :(

Idag på morgonen har vi mentorstid då jag ska prata med mikalela (min mentor) så hon kan fixa bort min frånvaro när det ska vara anmäld frånvaro. Ni fattar säkert inget av det men det ser inte så snyggt ut på mitt schema när det är rött en hel vecka.

Hoppas er dag blir bättre än min börja iallafall..


En ny favorit låt och själklart kommer den från one tree hill


DAGENS OUTFIT:

Vit tunika från gina
Svart kjol med dragkedja från lindex
Svarta legins från någonstans

Något nytt

Hej, idag har jag hållit på med ett projekt hela dagen som våra lärare kallare för mareng. Tro mig inte kul bara jobbigt.
Sen hade jag dansträning som gick super och sen ut och köra lite på vägarna.

2½ MEN ÄR NU PÅ TV SÅ ÄR GANSKA BUSSY :D

Men ska börja med hädan efter dagens outfit för har nu börjat gå upp på morgorna så från och med nu blir det en bild förhoppningsvis varje morgon :P

Men klockan börjar närma sig 10 vilket betyder att stänga av datorn nu, ses imorgon :)

Lov

Medans jag tog lov tog tydligen min blogg det med. Men imorgon är lovet slut så då är blogg lovet slut också. Så ses imorgon.kram

Kan inte motstå shooping

Hej allihopa igår var det full rulle
Ellen smsa runt 10 och bad mig följa med på stan, eftersom jag vakna 11 blev det lite brott, så jag gjorde mig iordning på en halvtimme max. Lite imponerad av mig själv faktiskt :P

När jag väl kom till Ellen var inte hennes två systrar klara så vi satt och vänta tills vi inte orkade längre så vi började gå och slöt upp sen med en av de (Kajsa).

Farligt att släppa mig på stan altså har ju sådant shooping beroende så de 200 kr jag fick i påsk av farmor och farfar kom väl till pass :P

Visst var det skönt med solskenet igår som sken i ens ansikte. Har verkligen saknat solen så jag tog en promenad hemåt igår och satt mig sen på min gamla skola i en gunga och bara njöt. Kan verkligen rekommendera det, ibland behöver man bara en stund för sig själv.

Fint väder, fint systerskap


Mina fynd ;)

Skjorta 200:- från hm (tack farmor och farfar)
Rosa bh från Hm 75:-
Leopard färgad BH från Hm 65:-

Hemma åt vi lite mat och sen stack mamma och jag ut och övningskörde. Jag börjar verkligen få till det nu så nu kör jag mycket på vägarna fast med oftast lite trafik :P Men man måste ju börja någonstans och nu känns det som att jag är på väg framåt. JAg har förståt nu hur bilen rör sig när jag rör ratten dit och så vidare. Det som är svårast är att backa in och backa ut. Men det kommer, än så länge är det ingen brodska. Jag är ändå bara 16 än så det där kommer sen :)

Sen kom Ellen med bussen för att sova här.
Jag måste bara berätta om hennes buss, var så roligt (förlåt ellen)
Hon ser att bussen går om 5 min ´så hon springer till bussen och hinner med den. Bara det att när hon går på frågar hon om den går till arnö? (Hon skulle till bryngan)
Nej, du är nog på fel buss, jäklar tänkte Ellen och klev av.
När bussen kör ifrån ser hon att den ska till bryngan och kommer på att det var dit hon skulle. Så hon börjar springa efter bussen och banka på sidorna som i amrikanska filmer. Haha till slut stannar bussen och frågar om hon ska med, haha. Finns en liten del till av historien men den behåller jag för mig själv, haha.

Det var så länge sen det var vi två och jag har verkligen saknat den tiden, så vi tittade på mycket gamla bilder och pratade minnen. Gud vad längesen allt var så enkelt och så mycket man har förändras på bara något år. Riktigt konstigt men det känns som att 9:an är en helt annan livstid :P
Vi började också sen the hangover. Riktigt bra är den men eftersom att klockan var runt halv 2 då så somna vi ganska tidigt och jag fick somna till hennes igenkänliga snarkningar. Mys mys.

Vi vakna runt halv 5 och gick in och la sig i min säng, mysfaktor 10

Haha lite trångt men man var ändå utvilad när vi vakna runt 10 och gick upp för frukost. Runt halv 12 åkte ellen hem med bussen, hoppas det gick bättre den här gången ;)





Alla de här bilderna är från 7:an, shit vad man har förändras!


VÅR LÅT

Jag gillar att skylla ifrån mig

Vet att uppdateringen har varit usel idag skyll på ellen om det känns bättre, bättre imorgon. Kram på er

Första april

Gud jag glömde ju typ bort att det var igår. Blir lätt så när man inte hår i skolan och bara är hemma. Men hoppas ni inte åkte dit allt för mycket idag iallafall.

Jag pallrade iväg mig till träningen idag bara för att en från succe skulle komma och ta bilder. Vi hade alla våra dräkter och rosetter på oss. Han tar två bilder och sen sticker han. Snacka om lite besvikelse så jag åkte direkt hem eftr varit där bara nåra minuter. Kändes lite onödigt de kunde ha skickat någon som var lite engagerad istället bara för att få det klart så fort som möjligt. Ärligtalat fotografera vi själva efter han gått lite och fick vi bättre bild än han så.

Tv och kort blev det sen. Jag vann haha.

Men nu ska jag sova tror jag för imorgon blir det släktträff hemma hos farmor och farfar och äta massa god jul mat, tjenixen


Börjar få in rytmen

Rytmen börjar komma av sig själv nu och det passar faktiskt perfet till lovet. Nu är jag redan van vid att sovva till lunch och gå och lägga sig runt 12. fast på lovet är det nog en chans att det blir senare än så ;)

Det här lovet ska jag se till att ha full rulle hela tiden så jag hinner med allt som jag vill göra. När man inte har några läxor får man ju passa på ;)hehe.

Eftersom jag inte har något att göra tänkte jag passa på att visa några bilder från fotodagen.

Kommer ni ihåg den, när min lilla syster hade trfåkigt och gjorde mig till ``fotomodel``? Inte?, iallafall här kommer några bilder av de ;)




En av mina favoriter












Så där det var några av de :P resten behåller jag nog för mig själv förtillfälelt ;)

Jag väntar fortfarande på att Johanna ska skicka bilderna från projektet vi höll på med så när jag får de kommer jag lägga upp de :)

Vill ni se mer bilder från min cheerleading tävling kan ni gå in på den här adressen:
http://www.cheerleadersofsweden.se/Foto.aspx?event=dm+stockholm/mellersta+2010+(rm-klasser)&class=cheer+nybörjare+senior&team=Baltic+Beasts+Nyköping

vi ses senare :P

Sömnlös

Sömnen är väl något som alla har svårt med då och då. Idag var tydligen min tur, kan bro på att jag vet att jag inte dka upp tidigt imorgon och då tänka att då kan jag lika väl bara ligga här och se tv hela natten. men jag vet att i slutänden blir det ändå inte bra så ska försöka lägga mig efter ett avsnitt med how i met your mother. Ungefär så har min ursäkt varit i 2 timmar så önska mig lycka till :)
god night


Önska jag vore så trött skulle ögonen falla ihop på mig

RSS 2.0