Tjockar mig

Gud den här dagen har verkligen flyggit förbi och inte har man hunnit göra mycket heller.
Först var det att åka till tystberga och hämta tillbaka kära tiger igen (min katt)
Sen blev det träning och nu sitter man och tjokar sig. Det är nämligen så att om exakt en månad kommer cheerleading DM äga rum so vi ska vara med i :D Vi har då gjort en pakt i plagget att vi inte ska äta godsaker tills den är med början från imorgon. Så kommer bli en tuff vecka speciellt eftersom jag får sådant otroligt godis sug om kvällarna men ska vara stark, har ju ett helt lag också som kämpar med samma så man får hjälpa varandra. Så därför passar jag på nu att slucka typ allt godis som finns hemma, haha

Men nu vill jag nog bara sova tror jag för det är svårt att vara vaken med ögonlocken stängda.

Hemma

Hej, nu är jag äntligen hemma och konstigt nog så har jag saknat denna håla till nyköping och ser framimot att träffa alla igen. Men nu ska jag sova är så himla tröt skriver mer imorgon, god natt

Yes

Jag har precis tagit på mig och ska nu göra mig iordning och sen åker jag :D
Ha ett trevligt lov alla så hörs vi när jag kommer hem igen ;)
Kram

Mina ögon lock faller ihop

För ganskamånga timmar sen kom jag hem från min lilla runda att dela ut cv:n. det gick faktiskt bra men alltid lika närvöst känner jag mig alltid som någon slags tiggare. Men man får tänka att alla gör exakt lika dant där ute och det är de som är engagerade och inte ger upp efter första gången som får jobb.
Så även fast det känns jobbigt och dumt, har du sökt någonstans och inte fått svar. Va på de och anmäl dig igen för efter några månader så tar de undan ditt cv och tar fram andra nya så bara att söka igen, ge inte upp.

Nu är allt färdigpackad och imorgon runt halv 1 lyfter förhoppningsvis mitt plan till Österrike. Ska bli skönt att komma bort en stund och hitta tillbaka till självförtroende och koncentration. Får bara hoppas att ovädret inte hunnit komma än så jag kan åka iväg, håll tummarna för mig =)

Men nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag, är så trött att mina ögonlock faller ihop. Jag vet inte om jag hinner skriva något imorgon för när jag väl vaknar kommer det vara full rulle, men ska göra mitt bästa. Annars hörs vi när jag kommer hem för kan tyvärr inte blogga därifrån :(
Ha en toppen vecka, för det ska jag ha :)
Kram

Upp ur sängen

Skönt att man är ledig idag och får sova ut det är bara det att just ta steget upp ur sängen är så svårt. Jag menar den är så varm och skön och där finns inga problem bara lathet finns där ;)
Men ska snart dra mig upp ur sängen har redan varit uppe lite men ska börja packa snart och sen ska jag ut på stan och lämna ut cv:n lite överallt ihopp om att få ett sommarjobb. Ärligtalat är jag lite nervös för det jag menar känns alltid lika svårt att hitta de rätta orden så att man får jobbet men kan ju inte göra mer än att försöka mitt bästa och sen får man se hur det går.

Tänk att om ungerfär exakt 24 timmar kommer jag åka härifrån till Österrike där jag bara kan slappa, ta det lungt och hitta tillbaka till verkligheten igen.
Känns på senaste tid att jag undankommit alla problem bara för att det är lättare men man tänker inte på att om man undanslipper problemen så betyder det inte att de försvinner utan att de istället bara ligger där och väntar på en.
Så dax att komma tillbaka till verkligheten och ta tag i allt men än så länge har jag en dag till innan jag åker som jag kan ta det lungt ;)
Förutom att packa, dela ut cv:n och städa så kan det ju bli ganska bra ändå, hehe

Men nu ska jag ta mig upp ur sängen och göra något vettigt som att hoppa in i duschen innan man ger sig ut.
Hörs senare, kram

Första beställningen

Hej, idag gick vi väl upp runt 20 över 7 och bussen gick runt 50 men konstigt nog hade vi tid än då :P. Vet inte hur vi lyckades men vi stod till och med och vänta på att gå till busshållsplatsen :) haha
Iallafall fortsatte våran servering kurs idag och idag var första gången jag var med när man beställde och dukade och allt sådant. Riktigt roligt faktiskt, vi lärde oss också en bärteknik så nu kommer allt bli mycket enklare :)
Men det gick hyfsat bra tycker jag för att vara första gången. Inga talrikar eller glas i kras och mycket beröm från lärarn så det gick nog helt okej.

Sen var det träning som vanligt. Bara det att den här gången flyttades träningstiden till Långberg. Bara det att det var dubbelbokat. Så där stod vi med något fotbollslag som inte ville dela sal och kom på att våran gamla är nu ledig. Så en eloge till Idun's farfar och Emmas Mamma som kunde skjusa oss ända ut till Arnö.

Tyvärr var vi bara 7 st på träningen så vi testa olika grejer istället som att alla fick chans att vara topp :)
Har alltid velat vara det men måste säga det krävs mod för det asså. Men alla lyckades gaska bra :) Sen prova vi lite annat också men kommer med bilder sen för Idun har de :)

Nu är man hemma och sitter och tittar på OS
Kram


Servering

hej svejs, idag började man då halv 4 och sluta runt kvart över 9. Väldigt skönt, vi hade servering. Det var 130 pers på 6 servitriser och 4 i köket, bra jobbat verkligen :)
Me4n nu ska jag nog gå till sängen för där väntar ida;) haahha ska bara prata lite kanske hela natten var ju så länge sen sist :/
Kram


Ligger lite efter

Senast jag skrev skrev jag om fredagen när jag skulle ut. Den blev än lugn och rolig fradga med bowling och pizza.
Ibland är det skönt bara at ta sig ett gäng och göra något roligt och inte bara festa hela tiden. När man väl tänker efter blir det oftast bättre än då med bara chillkvällar.

Lördagen är väl inte så mycket att säga om förutom jag funderade över ett beslut som jag var tvungen att göra. Så istället för att ta iturmed det som en vanlig människa körde jag på emo stilen och låg i sängen hela dagen. Såg One tree Hill hela säsong 2 så låg där i sängen och bara kolla och grätt. Väldigt sorlig säsong nämlingen grät säkert var tionde minut. Men tror det var bra att få ut tårarna för vid en viss punkt fanns sen inga kvar och jag kunde göra mitt beslut. Oavsett om jag gillade det eller inte var jag tvungen, så livet är ibland att ta beslut som inte är roliga men nödvändiga.

Söndagen var det alla hjärtansdag. Är inte så förtjust i dagen så körde på sängen den dagen med faktiskt men tog faktiskt en bok då istället för datorn. Känndes dax för lite byte. Sen vart det träning och den är alltid kul men alla värkade inte så pepp men kladdkaka blev det för att fira alla hjärtansdag.
Men bara för att jag inte gillar alla hjärtansdag betyder det inte att det inte är en fin och bra helgg som borde ta påvaras. Känns bara väldigt sorgset när man är singel men det är då man har sina vänner som kan fira den med än.

Måndag det var igår det och äntligen började vi med servering i skolan. Har längtat så länge och nu kommer jag få ha det en hela veckan, super =)
På kvällen var det dans som vanligt och av någon anledning var jag inte ett dugg pepp. men bara göra bästa situationen av det och hänga på.

Tisdag det var idag det.
Serveringen fortsatte och vi fick lära oss bordsplacering och lite annat. Väldigt intressant faktiskt. Låter kankse inte så men är man intresserad tro mig då är det kul.

Men idag vill jag faktiskt ta upp en viktig del här på bloggen.
Jag såg ett ansnitt idag på One tree Hill som handlar om en kille som inte var populär och mobbad. En dag tröttna han och gick till skolan med en pistol.
Han visste inte riktigt vad han ville göra men när han väl skutit skottet var det försent att ta det tillbaka. Det blir kaous och alla springer och vet inte vem som sköt men hörde bara ett skott och sprang och gömde sig.
Oturligt nog för 6 st gömde de sig med killen med pistolen. De hölls som gisslan.
Det sorligaste är att bara för något år sen var de vänner men folk förändras och nu har de inte pratat på 2 år  ungefär. De sitter och försöker snacka ur honom att än är det inte försent att göra det ogjort. Men såklart så finns det den där coola killen som ska visa sig tuff och säger imot och får bara killen att vilja skjuta honom.
Det blir bråk och han säger nästa som kommer i korridoren skjuter jag.
Man hör hur en dörr smälls igen och i nästa sekund går han ut i korridoren på jakt.
De som sitter som gisslan hör bara ett skott och lite senare ett tlill.
Han skjuter sig själv.

Men så långt hade det gott att han var bered att döda bara för att bli omtyckt för den han är. Det som verkligen skrämmande är att det här skulle lika väl vara sanningen. Vi går i skolan och snackar om folk och vissa blir upprörda. Så upprörda att de inte vill leva längre , andra vill ha hämnd.
För 20 år sen skulle man nästan skratta åt tanken att någon skulle kunna ta en pistol till skolan och skjuta folk. Idag skrattar man inte, för det är så nära att det är så i vårt samhälle. Allt har blivit våldsammare och ungdomar dödar ungdomar.
Inte meningen att det ska va så här, vad har hänt med oss?
Hur kunde det gått så här långt?

Den fråga man igentligen borde ställa sig är det värt att det ska bli så här? Man kan sluta riskera det genom att bara acceptera andra som de är. Inte snacka skit eller ge drygga kommentarer.
Nu sitter ni säkert och tänker men det där händer inte mig, men vem vet en dag kommer du stå där och inså hur långt det gått utan att du kan göra något åt det, för då är det försent

Så sluta vara idioter mot varandra och börja bete er som människor så kankse vi snart inte längre behöver vara orolig att det ska gå så långt.

Bara några tankar jag haft sen jag såg avsnittet. Kanske lite tråkigt men jag tycker att det är ett viktigt ämne som näms allt försällan.

Men nu ska jag sova, så hörs vi om några timmar igen
Kram

Chill

Dagen var faktiskt ganksa intressant och jag öppnade vissa dörrar för mig men just nu har jag inte tid att tänka på det för nu ska man till bowlinghallen och köra lite med några kompisar och sen blir det PIZZA. Mums har varit sugen i typ 3 veckor på det så ska bli så jäkla gott. Skriver mer när jag kommer hem sen för nu är jag lite sen
kram



Arbetsmässa

På något konstigt vis lyckades somna igår, vet inte hur men det gick. La huvudet på kudden och efter ca 5 minuter slöt sig ögonen för mig.

Idag har vi arbetsmässa på skolan, vilket inebär att många olika företag kommer hit och berättar om de och söker folk. Så hoppas på att något kankse passar mig , håll tummarna.
Jag har ju inte så mycket erfarenhet men jag har ettt glatt humör och det kommer man väl långt med?:)
Men nu måste jag sluta för nu kommer de :)
Ha det bra

Sova?

Klockan är ganksa mycket nu men jag kan inte hjälpa det jag kan bara inte sova. Har gjort alla läxor och så men det är något som gör att varje gång jag lägger huvudet på kuden så gör att jag inte somnar. KAn vara tandvärken kan också vara längtan efter att One tree hill ska bli klar så jag kan fortsätta se det :)
Men nu måste jag sova för klockan är igentligen för mycket eftersom det bara är torsdag, men vem vet fortsätter det så här kommer säkert ett inlägg lite senare igen ;)
Kram på er

Nu är det över eller..?

Nu är de ute och det är över. men är det igentligen över? igentligen är det här bara början på min resa som äntligen börjat. Om bara några få veckor kommer tandställningen äntligen på som har varit en lång väntan på. Det är inte det att jag vill ha tandställningen men jag vill ha fina tänder när jag tar studenten. Jag vill inte behövas skämmas av de längre utan känna mig fin. Och nu börjar äntligen den förvandlingen

Väntan

Nu sitter jag här och räknar ner tills jag ¨måste åka, helst vill jag bara springa härifrån men då skjuter jag bara upp det som måste göras. JAg måste göra det hä för min egen skull, så önska mig lycka till för vid 11 åker de ut!
Kram på er

Erkännande

Heej jag vet att jag på sistonde inte varit bra på att uppdatera men det är så att imorgon ska jag dra ut två tänder. Är inte direkt förtjust i tanken och väldigt nervös så senaste dagarna har jag spenderat med tvn för att glömma allt men nu kan jag inte undanslippa det faktumet längre. Imorgon kommer jag nog inte skriva alls för eftersom jag tycker det är obehagligt har jag fått tabletter som har en liten drogad effekt så jag inte kommer ihåg något om det jag gör. Har gjort det förut när jag dragit utt och nu i efterhand kommer jag inte ihåg hur det va så det är skönt :)
Men kommer nog vara lite borta imorgon :P
Det är anledning varför jag inte varit mig själv de senaste dagarna, sorry. Låter kanske urdumt men alla har sina fobier, tandläkare är en av de . Ush gillar verkligen inte tandläkaren :(
Men bara att bita ihop för sen kommer den efterlängtande tandställningen som man väntat på i snart 5 år. Ska bli skönt när den är på för då vet jag att jag är i slutet av min resa :)
Men nu ska jag sova lite till imorgon tror jag om jag inte sätter på tvn för tröst  :/
kram

Fuck

Ibland känns allt bara fel varkligen. Men om jag är nöjd med den jag är borde jag inte lyssna på andra, el?

Grattis Tom

Tänk att det redan gått 18 år sedan du föddes.

Grattis Killen på födelsedagen , hoppas den blir bäst för det förtjänar du :D



Finns allt en liten stekare ihonom också ;)

Film tips

Den här är verkligen min favorit, den har allt jag söker och är så himla fin. Jag vill uppleva kärlek som den är här. Har säkert sätt den hundra gånger men den är fortfarande lika bra och rekomenderar den verkligen. Varning att den är sorlig och jag gråtter fortfarande av den. men om du inte sett den har du verkligen missat något och borde se den. Så se trailen och sen se filmen :D




Väntar på maten

Nu sitter jag här i min säng och väntar på att folket ska komma med maten. Börjar bli jättehungrig verkligen :(
Men roar mig det bästa jag kan med 6:an förtillfället.
Men en sak jag kom och tänka på idag är att när man tittar sig i spegeln kan det se bra ut men på kort dåligt, hur kommer det sig?
Känner mig lite lurad när jag ska ta kort och märker att det blir bättre i spegeln än på kortet.
Men nu tycker jag höra dörren plinga , de är här :D
Så nu blir det bara en kortis och här kommer en bild hur jag ser ut ;)


Leggins från cubus 299:-
Linne från gina tricot
Cardigan från cubus

Novellen är klar

Nu är jag äntligen klar med novellen precis i tid. Jag är helt okej nöjd men det finns alltid något man vill ändra så är svårt att bli nöjd någon gång:P Men nu var den tvungen att lämnas in än då så den fick bli så  här.
Ingen komedi direkt utan mer en tragedi men gripande tycker jag den är iallafall :)
Men nu sitter jag här och ska snart ha data kunskap. Sen smsa mamma precis och berätta att ikväll blir det hämtmat som gäller, mums jag vill ha thai :D
Nej men nu måste jag nog gå för nu börjar vi när som helst lägger in lite senare ikväll :)
ha det puss

DRÄKTERNA

NU är jag super glad för det första för att i skolan gjorde vi knappt annat än läsa och skriva på våra noveller. läser förtillfället New moon vilket många redan läst men jag är som uppslukad av den just nu och älskar att bara sätta sig ner och läsa den :)
Sen för det andra hade jag träning idag.
Vi stod där och väremde upp och helt plötsligt kommer Johan och Natta inspringandes i våra DRÄKTER :D
Ahha faan vad alla skrek och tappa kontrollen. Ni tycker säkert det låter konstigt men om man gått igenom det som vi har, väntat på de och älskar cheerleading så skulle ni förstå :)
De blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men vi är bara glada att de äntligen kommit så som vi har väntat på de :D
AA gud är så jävla glad tror inte det finns så mycket mer att säga så ni får se några fina bilder vi tog idag. En bild säger ju över 1000 ord så blir nog ganks amånga ord än då ;)
Gör oss en tjänst och fokusera bara på dräkterna ska ta bilder när man är lite finare ;)

Idun, jag, Mathilda, Andrea, Therese, Isabelle och Emma

Idun, Mathilda, Amanda, Isabelle, jag och Andrea

Mathilda, Amanda, Emma, Therese, Jag och Andrea

Jag

Amanda, Johan, Jag, Natta, Idun, Andrea, MAthilda, Isabelle, Emma och Therese

Idun

Isabelle, JAg, Issa, Idun, Johan, Emma, Therese, Amanda, Andrea och Mathilda

Isabelle Krantz

Amanda, Andrea, Therese, Jag, Emma, Idun, Isabelle och Mathilda

Isabelle och Johan

Therese och Emma

Amanda, Mathilda, Jag och Andrea

Amanda, Therese och Emma

Idun och Amanda

Isabelle, Johan, Natta, Amanda, Jag, Emma, Therese, Issa, Mathilda, Isabelle och Andrea


                               CTB IN MY HEART
                    


Finns det något bättre

Sitter här på torget med kompisar och bara tjockar i oss massa godis. finns det något bättre?:D
Lektionen börjar om 30 min ungefär så då passar vi på att gota oss lite. Skriver merikväll har inget mer vettigt att skriva nu nämligen
Kram
MUMS :D

Ny istid?

God morgon alla pigga.
Pigg är något jag verkligen inte är. Jag är trött på den här snön som bara får alla på på dåligt humör och trycker ner än. Den var kul de första 2 veckorna men nu har man liksom tröttnat.
Allt blir myket svårare att göra , ta sig någonstansoch gå ut över huvudtaget.
Saknar verkligen solskenet och värmen men istället för att se hopp om att det kommer börjar jag fundera om kanske en ny istid är på väg.
Det har ju inte slutat snöa på en vecka och blir bara kallare och kallare och snart finns det så mycket snö att vi kommer drunkna i den. Är det kankse en ny istid på väg till Sverige?:P
Om det blir mycket kallare så flyttar jag faan snart, jag älskar värme och här finns bara kyla :(

                                         VS

Jag tar stranden oavsett vad, vad väljer ni?


Snart final

Skolan kunde ju varit roligare idag asså. Sitta och lyssna på föreläsningar i 4 timmar är inte det roligaste :(
Vi fick lyssna på:

Riksskatteverket
Arbetsförmedlingen
Connect's hotell chef
Connect's kökschef

Det var ganksa kul att alla predikade för att man inte ska jobba svart förän den sista som vi var hos.
Arbetsförmedlingen, de tyckte att man skulle passa på att jobba svart nu när man är så ung.
Hahah snacka om blandade åsikter, man har ju fortfarande ingen aning vad som är bra igentligen

Jobba svart= Man får pengar som man inte pehöver betala skatt på


Om bara några minuter nu så visas de två sista avsnitt av Paradise Hotell och då får man äntligen veta vem som vinner :)
Vem tror ni vinner?

Synd bara att Simon och Katja är ute de skulle lätt vunnit annars :(


Dålig Uppdatering

Hej ber om ursökt för den dåliga uppdatareingen. har mycket för mig så ibland är det svårt att hitta tiden för att blogga men jag ska bättra mig lovar jag.
Det senaste ni hörde var från Johanna innan vi stack ut på fredagen.
Vi drog till esplanaden i Oxelösund och träffa några sköna folk. Vi var inne för det mesta för det var så jävla kallt runt - 20  grader. Brr skit kallt änu kallare om man slår vad med en kompis att man kan springa i en halvmeterlös snö så snön kommer innan för skorna. Jag vet inte riktigt vem som vann haha men inte var det en bra idé iallafall :P.
Senare runt 2 snåret fick vi skjus till lingonvägen. Där träffade vi på Josef och Agge och satt där och bara chillade. Vi spelade in en video där också men har inte riktigt bestämt mig om jag ska visa den haha. Den är ju lite personlig så säga. Vi kom väl hem sen någonstansrunt 5. Jag var jäkligt hungrig för av någon anledning började jag och Agge diskutera mat så när vi kom hem till Johanna gjorde vi ett par toast som vi tryckte i oss i sängen tillsammans med FIRED Up
Det handlar om två fotbollskillar som gillar att vara med tjejer och har typ varit med alla som sen bestämmer sig för at åka med på den största cheerleadingslägret. För att få till det med alla där. Resan slutare lite annorlunda än de trott.
Den är väldigt kul och underhållande den får  ***/*****

***/*****

Här kommer några bilder från fredagen:


Kvällen outfit, köpte kjolen i fredags på lindex 200:- En dragkedja i mitten av kjolen som går hela vägen så man tar av den genom att dra ner blixtlåset


Blogg.se krånglar förtillfället så resten fyller jag på imorgon, god natt :)





Grattis till Rickard som fyllde år :)



Det var min fredzag då. Nu kommer lördagen.
Gick upp runt halv tio och åkte någon timme senare in till stan och la mig i min säng en stund och bara tog det lungt. För på kvällen kom det gäster. Sen stack man ut till gästabudsbollen oh hejade. Grattis till Nyköpings damer som vann:D
Sen så kom Jimmy och hämtade oss så åkte vi hem till honom och var där hela kvällen var en sen kväll så har inte fått mycket sömn den här helgen ;) Men kul hade jag iallafall:D
Nu ska vi gå och lyssna på några föreläsare så hej då så länge :)




RSS 2.0