Jobb, jobb, jobb

Hej jag vet vad ni tänker, hon sa att hon skulle ha tid för att skriva nu när hon har APU. Hehe ibland är det så när man väl planerar något så blir det inte som man tänkt sig :P
Ex. varje gång jag tänkt´skriva har något alltid kommit uppp. Som nu jag skulle vara ledig igår och idag och ha APU lördag söndag. Men istället ringde min chef och sa att de behövde hjälp i frukosten . Så nu åker jag dit för att jobba. Just det glömde berätta att jag har extra jobb där nu ups :P Hehe tiden går så fort och jag hinner helt enkelt inte med men lovar att skriva ett inlägg idag på kvällen, trots allt är det min första dag, så måste kila ha det bra =)
^

Mitt jobb!

...

sluta 23 igår då är det bara upp att jobba igen då :P
Roligt som faan med underbara arbetskamrater men sömnen blir lidande ;)

ha det så bra så hörs vi efter jobbet :P

Första dagen

Shit vad mycket info jag fick första dagen var verköligen övervämlande . Info om hotellet, hur allt funkar, brandövning och plus allt det möte över ett program också. Shit värsta info dagen :P Om inte det var nog så vaqrt det dans i 3 timmar direkt efter så somnade ganska fort när jasg kom hem kan erkännas :P

Strax sticker jag igen iväg för att jobba börjar 18:00 så måste dra typ nu vi hörs imorgon för slutar 00.
Hej då ha det så bra :)

Apu

Upp med tuppen börjar klockan 7 så dax att sova.

Shit vad nervös jag är!


Connect hotell

Uppdatering ja...

Hej allihopa nu vad det där med uppdatering problemet igen, hehe :P Men vad kan jag säga läxor går först och den vecka har det varit extremt mycket tyvärr :(
Men nu är jag fri i typ 5 veckor ska nämligen ut på APU :).
Ska vara på skavsta connect om ni har vägarna förbi ;)
Ska bli jäkligt roligt men är så jävla nervös samtididgt men jag hoppas på det bästa.

Just nu sitter jag hemma hos Jimmy så uppdatering om förra helgen kommer när jag kommer hem. Han har precis vaknat och nu väntar man bara på 12 sovaren Adam också :P

Så länge tänkte jag dela med mig med lite film tips =)

FLICKAN FRÅN OVAN




PRINCE OF PERSIA


Höst + kärlek


Dagens outfit


Dygna

Hej jag skriver imorgon om helgen dygna nämligen och behöver sova för att orka med skolan .P vi ses sov gott :P


Kom ihåg att du äger gumman <3

The blind side

Godmorgon eller gokväll kanske jag borde säga :P Igår så var jag hemma hos Jimmy's mamma och åt mat och bara tog det lungt. Helt fanastiskt kväll som inkluvisererar filmer på Jimmy när han var liten, fy vad söt han var :)
Sen tog vi det bara lungt och hade det mysigt vilket vi gjort idag också. Vi avslutade precis en film. THE BLIND SIDE. Seriöst en av de bästa filmerna jag sett verkligen. Jag ger den 5/5. Den var riktigt bra verkligen och jag rekommenderar den starkt :D.

Nu blir det in till nyköping och spenderera kvällen hemma hos adam med någr ahotell och restaurang elever. Okej en hotellare(jag och resten restaurangare. Blir en mysig kväll det =) Vi hörs imorgon ha en bra lördag kväll. Kommer nog komma upp bilder kan jag nog nästan lova ;)


Fick en vux att gråta idag

Klockrent idag, vi stod i matkön och den rörde knappt på sig efter 15 min började vi tröttna för vi hade ju snart lektion och hade inte tid att stå där. Så alla börjad etyp ropa skynda skynda. När vi kommer lite längre fram ser vi att det står bara en och lägger upp maten och inte snabbt heller. Brevid henne en bit bak står två stycken och bara tittar på. Vi nästan skriker åt de att hjälpa henne, då säger de att de inte får. Helt plöstligt börjar hon som står det skrika tillbaka att om vi inte ville vänta kunde vi äta någon annanstans. Då sa vi bara men ställ er två stycken så går det fortare. Nej det blev för trångt tydligen, men vi brukar alltis få plats att stå 2 stycken :P. Till slut bröt hon ihop med tårar och gick därifrån. Haha vad händer inte då jo de där två som stod i bakgrunden gick fram tillsammans och körde och shit vad mycket snabbare det gick :P Haha man måste vara där .

Nu sticker jag till pojkvännen min i Oxelösund, ses senare =)


Dagens outfit



Tom

tom

Tom

tom

Dagens outfit






Regn?

Godmorgon, snacka om att ta ner mig på jorden när man precis vaknat. Ska kankse regna idag medela mamma precis, great skit kul att åka moppe (Y) Har faht bättre saker för mig kan jag faktiskt avslöja ;)

Idag blir det äntligen träning, yes så som jag har längtat :D Bara för det kommer det säkert gå piss idag men jag håller hopet uppe :P

Vi hörs lite senare för nu måste jag göra mig iordning till skolan, see ya =)


Spring spring spring

Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv för än gångs skull tog jag tag i springningen. Jag och Adam stack ut och sprang runt 5,5 km . Riktigt stolt över mig själv, mest stolt över att jag faktiskt orka och sen körde styrke pass direkt efter.


Blir löpning varje tisdag från och med nu =)

Du måste sluta klaga på mig hela tiden

Är det bara jag som får klag på mig hela jävla tiden om allting. Du är så jävla värdelös och så vidare. Börja tröttna så jävla mycket för jag kan  inte vara den perfekta tjejen som gör allting rätt. För jag är inte perfekt. Om de istället för och klaga skulle uppmuntra kanske saker skulle vara annorlunda.


DAGENS OUTFIT


Frukost

Frukost kan var svårt att äta rätt och att äns få i sig. jag vet själv att jag ahr jätte svårt att få i mig någon frukost. Jag mår illa och börjar bli yrslig och varm. Därför passade det perfekt när vi hade frukost i skolan idag. Den vart senare och såklart så blev den lite lyxig också. Jag menar alla har inte sådan tur att de får jordgubbar och blåbär i sin yougurt på morgonen ;)


Mums säger jag :P

Nu ska jag tusan sova är så trött att jag håller påa tt krevera. Ska bara upp och tvätta av sminket och fixa tänderna sen ska jag sova :D God natt!

Men bajs hoppas du dör före mig...

Godmorgon på er jag orkade verkligen inte skriva igår var dansledare till 3 grupper igår så var helt slut speciellt eftersom att de flesta är så små. :P

En fråga till er: Ska 9-10 åringar kunna så hemska ord som det står i överskriften? Vart tusan har de lärt sig det? Vart tusan har de lärt sig att det är okej att säga så till varandra?
Tycker det är jätte hemskt att det har sjunkit till sådan nivå i sådan kort ålder, ush och fy asså. Vad hände från min genaeration till deras? Jag vet att det var aldrig någon som sa något så hemskt till varandra.


IDAG

Något ni kan pröva som jag har i läxa att göra är att ta vilopulsen på er själva när ni vaknar. Ni tar tid på en minut och sätter fingrarna vid pulsen. Lättast på handleden eller halsen :) Lite intressant faktiskt jag hade 59 slag vilket betyder att 59 är min vilopuls. De bästa atleterna som ligger på elit nivå har runt 40 så jag känner mig rätt nöjd faktiskt :P






 Dagens outfit


Dagens outfit


1 månad

Tänkte bara passa på att säga grattis till mig själv.

1 månad med Jimmy idag, 1 månad full av skratt, 1 månad full av lycka, 1 månad fylld av glädje

Du är bäst <3


Hemma under täcket

Hemma igen efter en super bra helg =)

Pizza till fruskost blev det som sagt och sen var det bara att vänta på 12-sovarna. medans jag väntade kom Niklas förbi och stannade sen hela kvällen. Vi spelade något detektiv spel, riktigt roligt. Kommer tyvärr inte ihåg vad det heter men det var något med heavy rain eller liknade :P Rekomenderar det starkt för det är olika lösningar varje gång och beroende hur det gå rför dig så blir historien annorlunda. Riktigt underhållande och många skratt och nervösa timmar blev det :P


Väntar på 12-sovarna

Jobbigt att man alltid vaknar tidigt nu måste man sitta här ensam hemma hos Jimmy och vänta på att han och Adam ska vakna. Suck tur iallafall att några är vakna och är sociala på mobilen iallafall :P

Helgen har varit riktig lugn faktiskt. I fredags så åkte vi till farmor och farfar och grattade de. Sen åkte vi hem till mig och jag och Jimmy somnade ganska trångt i min säng XD Tips till er där ute har ni en pokjvän som är lång och muskulös skaffa stor säng för en 90 säng blir väldigt trrångt :P Men gott sov vi iallafall och sen var det bara att gå upp och laga super frukost. Önskar nui efterhand att jag tagit kort på det för det var verkligen jamm jamm. Srumbel eggs, bacon och stekta kantareller på macka, hört något godare?

Sen drog vi hem till Jimmy några stycken och käka pizza :D Alltid lika gott en lördags kväll, däremot blev det ingen utgång av flera anledningar men det kommer fler kvällar ;)<
På tal om pizza nu blev jag jäkligt sugen på det, tur att man spara en bit från igår då (A) ha det så bra så hörs vi snart igen =)



Saknar känslan att vara brun och bara kunna slappa på stranden..




Låt henne inte trycka ner dig och tro att du är dålig för du är en underbar kille som förtjänar mycket bättre. Finns här 24/7 gubben.

RSS 2.0