Te,te,te,te,te,te...

Jag vet inte hur många kanner te jag sveper ner altså, säkert minst 20 per dag. Gud detta känns inte bra för minna tänder :( Känns ju jätte bra  ha tandställning och sen när den är av voila gula tänder ;) kanske får tandbleka då :P

Finns inte så mycket att berätta förutom att jag knarkar data och tv hela dagarna men har börjat tröttna vill verkligen bli frisk :(

Jag vill kunna vara frisk så jag kan ut och springa så jag får tillbaka min platta vältränade mage som jag har förlåt. Sen jag sluta på handbollen har det verkligen bara gått nerät med den delen, konditionen och styrkan. behöver verkligen bli frisk så att jag arbeta mig framåt på det. Jag menar sommaren är snart här och man vill ju gärna då inte ha onödigt kilo på magen som visas för alla. Låter kanske lite löjligt men jag vill inte gå ner i vikt utan bara komma iform. Få fettet till muskler :P Muskler väger mer än fett, så tekniskt sett vill jag gå upp ;P

Något som jag har gjort däremot är att följa ett långt  CSI uppdrag som går på femman. Det är uppdelat i 3 delar ett var i måndags andra igår och tredje, sista är idag klockan 9 :) Riktigt bra faktiskt det går igenom stad till stad så det är olika personer varje gång. Första  var MIami och andra var i Nywork så spännadne att se vart de är nu, men snart börjar det så jag ska dra till tv:n. Vill ni se kolla på 5:an vid 9 :)
see you



Hatar när mamma har rätt

Ingen skola imorgon heller :(


Sjuk

Min hals fick ta en stor smäll. Att tävla när man börjar bli lite krasslig kanske inte var det smartaste men vad skulle man göra aldrig att jag skulle skippa tävlingen. SKulle kunna ha hög feber och ont i magen skulle ändå kört på :P haha. Okej kanske inte var det smartaste att gå och dansa i måndags. Jag dansa ju aldrig utan satt bara och tittade. Skulle jag skippa skulle stackars Charlotte blivit ensam med cirka 30 st små ungar och det skulle nog inte vara det bästa, svårt nog när vi är tre så en no way + jag skulle ju förlora annars hundra spänn och eftersom det ser ut som det inte blir något sommarjobb :( så måste jag ha alla pengar jag kan få :/

Ligger bara hemma och tittar på tv, dricker lass med tv och behöver gå på toa stup i kvarten . SKit kul dagar jag har asså. Någon får gärna komma och liva upp stämningen men imorgon ska jag till skolan för jag måste till CHEERLEADINGEN :D Så jäkla taggad, men ska bara sitta brevid :(


Tävlingen

Gick upp runt 5 för att fixa allt det sista. Sminka mig, äta och allt möjligt, att få frisyern rätt var svårast.
Johan kom sen och hämta upp mig. Natta satt redan i bilen helt uppskruvad så självklart förvärrad jag allt och blev själv det.

Alla möttes kvart i 7 utanför pressbyrån för att dela upp sig i bilar och sen ge oss iväg.

Vi spelade peppande musik hela vägen och taggade som bara den. Vi var nog som galna, sminkade oss i bilen, skrek och dansade och kort tagande så klart.

Vi kom fram till hallen och hitta vårat ´´omklädningsrum´´ som var ett konferans rum. Så inga speglar, inte det enklaste så alla fick hjälpa varandra med sminkning och så men så fanns toalleter som alltid var fullt med massa cheerleaders som gjorde sig iordning, haha vad kan jag säga speglar är nödvändigt för cheerleaders ;P.
Vi delade rum med ett annat lag som hette spiners också. De var grymt trevliga och vi hade väldigt roligt tillsammans, många skratt. Så det är bara en myt att de mesta cheerleaders är bitchar det finns faktiskt de som är riktigt schyssta och andra som bara är snälla :P

Vi gjorde iordning oss för förträningen och gick dit. eftersom vi inte har någon matta att träna på hemma. Så var placeringen katastrof likadant som vårat upptädande. Men aja vad mer kan man förvänta sig när man inte är van vid matta. Domaren klagade bara på att våra trosor var i fel färg. Vi hade vita vilket de tyckte var för likt underkläder. Så vi stack iväg i smink och kläder och allt ner på stan för att köpa svarta trosor istället. Fans inga så vi köpte leggins som vi klippte av. Alla var lite irriterande på det men efter ett tag kändes det bara bättre med svarta. Vi k'ände oss mer säkra på det och gick sen för att öva stenhårt. Vi tänker inte komma sist i år igen. ( Vi tävla förra året med bara tre veckors vetande, så det var ganska dåligt).

Känslan när man stiger ut på mattan är otrolig har aldrig uppleft en bättre känsla. Jag kan inte förklara den men jag känner mig lycklig och bra. Finns ingen sorg all islka all sorg är lämnad utanför mattan.

Vi var så otroligt glada efteråt förr vi satte allt :D Jäklar vilken glädje vi stog och skrek fortfarande när nästa lag körde så vi förstörde nog lite för de :P haha vem bryr sig vi var så jäkla glada och vi förtjänar det vi har jobbat hårt för det här.

Prisutdelning var lång och smärtsamm. Varje sekund satt man där och bara hoppades att det skulle gå bra. Såklart så var dommarna inte riktigt överens så precis när vår klass skulle börja sa de. Domarna är inte riktigt klara än så sålänge sätter vi på musik och dansar. Alla står upp och verkligen dansar och hela mattan gungar.

Äntligen var de klara, trean blev dynamites, tvåan blev hudinge och ettan blev dam dam Twisters. Vi blev väldigt besvikna tills vi hörde att de sa att vi kom 4 :D Det betyder att vi är vidare till RM ahh vi kunde knappt fatta det och var gladare än ettorna vi skrek och skrattade kastade oss på varandra och gud. Underbar känsla och så jäkla kul. Vi har kämpat och det löna sig vi kom vidare vilket var vad vi ville. Vem bryr sig om vi inte fick medalj vi slog massa lag och vi är ändå nybörjare på det här igenfört med massa andra lag. Ahh gud tror inte jag kan förklara känslan för er och att se våra poäng fick min ögon att tåras. De var skit höga och jag är bara så stolt över mig själv och mitt lag.

På hem vägen fick vår tränare Natta nya ideer som hon ska ändra i pogramet. Kommer bli asbra vi ska lada änu mer nu än förra gången och jobba hårdare än någon annan.

Vi förtjänade nu MAT så vi åt på max hemma i nyköping, jag sa att vi borde köpt på mc. För på max träffa vi nämligen 5 st fulla gubbar som var väldigt jobbiga mer behöver jag inte säga tror jag. Men kändes skönt att Johan var med då iallafall. Så det inte bara var i tjejer för då hade vi nog tusan sparkat de på kullorna. Vi funderade på det men vi gjorde det inte vi ville bara hem och sova. Hade varit en lång dag. Lång men fantastisk :D

Det var nog det mesta ,självklart hade vi super kul och vi längtar till RM :D 
 
BILDER:












Framme





Mycket fix med hår

Johan följde dieten den dagen iallafall ;)



På med dräkten

TAdda

Peppning

Det vore inte vi om vi inte var lite små galna

Dax att gå på mattan

Så jäkla bäst vi är :D

Det här är bara några få som jag har så mycket möjligt att fler kommer efter jag fått från andra :D

Sweet home

Idag har varit en lång dag så därför är jag så trött att jag berättar allt om tävlingen imorgon. MEn titta in då för då ahr jag spännande grejer :P

TAGGA

Gud vad skön dagen varit vakna upp runt halv 1 och fick verkligen sova ut. Sen gick jag upp och gick tillbaka TILL SÄNGEN FAKTISKT ;) Riktigt skönt att bara ligga och dra sig älskar den känslan. Sen så kom jag på att min bok låg brevid så jag började läsa lite sen kunde jag inte slita mig förän den var slut. Ups, men den var så spännade att jag bara var tvungen att veta slutet. Riktigt bra fast vill inte att det ska vara slut utan vill att det ska finnas mer delar :/ aja that's life.

Runt 18:00 träffades vi hemma hos Natha för att fläta luggen till imorgon och för att ¨tagga lite tillsammans:)
Gud är så jävla taggad men konstigt nog inte så nervös utan bara väldigt laddad och vill bara stå där p¨å mattan och bara köra på.
Imorgon händer det(så då blir det bilder ;)) Så håll tummarna runt 16:37 och önska lycka till :)
Nu ska jag bara packa sen blir det god natt

1 dag kvar :D



BIG LOVE


Bränd arm

Aj en sån otrolig ond smärta jag har i armen idag asså. Får väl skylla mig själv som hade lite allt för brottom idag och fick varmt spa över armen. Stort brännmärke på armen och magen. MEn som tur vad hade jag hjälpsamma kompisar som hjälpte mig svala ner allt ganska snabbt och sen sätta på salva och plåster så det hålls kvar. Hahha lite klantig man får va altså men det var väl bara en fråga när det skulle hända så klantig som jag är. Men som tur är att det syns typ inget längre tack vare salvan, tack gode gud hur hade det sett ut i min cheerleading dräkt och sen ett stort brännmäsrke på magen , snyggt, inte.

Idag iallafall fick man äran att göra vegetarisk som var broccoli paj med feta ost. det var fett gott verkligen och blev lyckat så jag är nöjd. Sen kom farmor och farfar också så passa på att ta rast och äta då. Var så länge sen så känndes skönt att komma ikapp lite :)

Mamma bestämde att idag var det min tur att laga mat. Inga tankar dök upp i mitt huvud så fråga efter insperation. Fick då tips om att spagetti kan aldrig bli fel (mamma älskar spaggetti också :))  Så jag hade kyckling paprika, lök och pasta tillsammans och sen italensk dressing. JAg tycker det var helt okej iallafall, ahah har man gett mig ansvaret får man ta konsekvenserna ;)

Nu ska jag läsa lite innan jag ska till Jossan för lite tjej mys ikväll
Ha en bra fredag :D

2 dagar kvar


Bevis hur klantig jag är :P

Brända, vem gjorde det?

Dagens mysterium

Jag stod i över t vå timmar och stekte pannkakor, fett kul men man tröttna efter ett tag :/. Efter jag var klar tog jag en liten rast innan jag ställde mig för att servera. Allt gick bra tills någon kom ut med mer pannkakor, helt brända. Någon hade ställt in de och glömt bort de, skit kul. Stått och slitit hela dan så blev det bara pannkak :P haha ja så kan det väl gå men vi var jäkligt sura där ett tag jag och veronica. Eftersom vi hade fått alla så perfekta.

En annan rolig sak som lärarna berättade var:
Kommer ni håg fisken vi gjorde igår?
Tydligen var en gäst så nöjd att dem mejlade skolan och tacka oss så mycket. Fatta vad glada vi blev,jag börjar kanske fundera om man valt fel inriktning ;P haha några sådana här kommentarer till så vet man aldrig ;P

Sista träningen innan tävlingen var idag och gud vad alla var uppspelata så mycket att göra känns detsommen för lite tid. Men nu har vi gjort vad vi kan så vi får se hur det går helt enkelt. Så håll tummarna runt 16:37 och 5 min framåt på söndag :) vem vet kanske det gör att vi vinner :P

3 dagar kvar


Pankaka av det :P

Döda ben

Döda ben bokstavligt är vad jag har idag efter den här dagen.

Först stå upp i 2 timmar och laga mat sen stå och servera mat i 2 med matrast på 10 min. Lite stressigt men var riktigt kul faktiskt. När man står där och serverar får man träffa olika människor och alla är olika. Vissa är snobbiga, andra roliga, glada, irreterande, tacksamma och mycket mer. När man väl får någon som är trevlig och man bara har korta samtal hur konstigt det än låter blir jag glad inombords och kan inte låta bli att le på utsidan. Sen finns det vissa också som man bara vill köra upp talriken i ansiktet på haha. Men man får behärska sig och tänka fråmåt, man pratar ända med de max 30 sekunder, så så länge kan man nog stå ut ;)

Vi hade gjort fisken idag och vi fick en kommentar som jag bara måste beräta för den gjorde mig så glad.
´´Det här var det godaste jag nogosin ätit här`` Gissa om det värmde och fatta vad glada jag och Kajsa blev när vi fatta att vi kunde laga mat :O Vi var så förvånade och gjorde inget annat än att gappa och köra high five.

Näst sista cheerleding träningen var idag också. Var så jäkla trött i benen och nu värker de som bara den i de. Har ingen aning hur jag slka klara en till dag så här för imorogn är sista träningen. Kan knappt fatta det at tom bara några få dagar kommer jag stå där på mattan med pirr i magen och göra mitt absolut yttersta. Vill visa vad jag kan vad jag har utvecklat mig i, vad jag brinner för. Vill att alla som är nära mig förstår vad cheerledingen och mitt lag betyder för mig det betyder verkligen mer än jag kan säga. Vet inte vad som händer när allt det här tar slut, eftersom folk pratat om att hoppa ur vad ska jag göra då.
Ska jag bli en nörd som bara plugggar och pluggar har inget liv, hitta en ny sport och bli nörd inom det, bli galen och går och festar hela tiden, tjejej som går på stan varje dag eller den som jobbar och har inte tid med annat. Vill inte fatta det här beslut så hoppas verkligen i djupet av mitt hjärta att inget ändras.

Nu ska jag lägga mig varit en lång dag och tittar just nu på Greys anatomy och det är skit spännande så ska se slutet nu, god natt


Min passion

Bättre

Allt som behövdes var att få en liten stund Med Zeipel som fick mina mungipor att åka uppåt. Vi sysslade med hennes foto projekt igen och fick några bilder kommer visa de sen de är fett roliga, haha. Lite annorlunda sett att ha kul på men fett roligt att ta bilder till en låt. Så har ni tråkigt nogongång kan jag verkligen rekommendera. Ska ta de sista bilderna imorgon också men för det behöver vi lite folk så vi håller på att leta folk haha. Lite annorlunda jakt vi tänkte också efterlysa en kille som behövs till bilderna. Låter säkert helt galen men det blir bra. MEn nu ska jag dra till sängen och försöka läsa sista boken i twilight hoppas bara att magin finns kvar till mig . Kram


Låten hon har, som vi tar bilder till

Besatt

Hej allihopa idag har inte varit en bra dag.
Först så vaknar man kallsvettig mitt i natten bara för att märka att det regnar. Regnet fortsätter under hela natten och när man vaknar regnar det också.
Bara att ta fram paraplyet och ta bussen.
Alla var på ganska dåligt humör idag och träffade man en öm punkt kunde den personen få ett utbrott eller bryta ihop. Det hände faktiskt ganska många gångerna och kan även erkänna att det var en stund jag själv tappa kontrollen där ett tag. Tips gå in i kylen så svalnar ilskan, det funkar faktiskt :)
Vi stod och gjorde sallad och vips fick Johanna jätte ont i knäna och vips så var vi bara 2.
JAg och Kajsa var i disken nästan hela dan stor eloge till oss som fick klara oss själva där ett bra tag. Tack till Linnea som sen kom och forstod att det var lite svårt att bara vara 2, så det var full fart hela tiden. Ryggen värkte och skorna gjorde ont och alla klaga och några bara stod och stirra och inte hjälpte till. De var det lätt att efter 3 timmar få lite damp. Vet i allafall att jag är inte gjord för kök och speciellt inte för att stå i disken tur att man byter station imorgon. Så lite lycka där.

Sluta runt halv 3 så jag stack ner för att köpa fjärde boken i twilight serien eftersom jag läste ut den tredje igår kväll. Gud de är så bra är typ besatt :D
Blev väldigt glad när jag hittade den för endast 159:- på åhlens tyvärr dock i  inte i pocket för det kommer inte förän i början av juni. emn som sagt jag är besatt och kan inte vänta så länge.
Eftersom att jag köpte boken missade jag första bussen så fick sitta och vänta sen i ungefär 20 min. Fick iallafall sitta sen på bussen och bara ta det lungt.

Stiger in genom dörren och hälsar på tiger och Sanna. Berättar om mitt köp och börjar läsa på baksidan när hon plöstligt börjar berätta saker som ska hända. Blir så jävla arg och ledsen för jag vill inte veta saker som händer innan jag läst det hatar det likadant i filmer om folk berättar saker man inte vill veta. Så ett litet förlåt trodde du visste det räcker inte långt de och eftersom att det varit en långdag så rusar jag in på mitt rum bara för att komma bort därifrån låser dörren. Hon bankar utanför och fortsätter att berätta saker som händer. Håller fingrarna för öronen och nynnar tills jag hör att mamma kommer hem för då vågar hon inte längre. Blir så jävla arg på henne nu är det inte alls samma sak längre och jag behövde verkligen det. För känns som inget går bra allt känns bara kaose i mitt liv just nu. Så håll er undan från mig idag är väl kanske ett tips för det är inte min dag. + att johanna hade glömt sin nesesär och ringde nyss och bad mig komma och hämta den. Snäll som man är säger man ja, men jag hade helst sluppit att sticka ut i regnet till tessin och sen gå hem igen, men aja. Nu ska jag dra hoppas på lite muntrare inlägg ikväll.


Yes

Gud är så slut i benen har stått i disken i skolan idag nästan hela tiden. Känns som min rygg och bennen ska gå av + dansen jag har dansat nu också. Gud så jävla trött i benen. MEn idag stack jag ner till Ica maxi för att se om de hade några exemplar kvar av New Moon, det hade de :D Så nu är den godingen min för bara 99:- kr blir att se i helgen och kolla ALL extra materiall, gud älskar serien verkligen. Håller på och läser tredje boken och är i slutet nu och kan verkligen inte sitta stilla den är så bra så det rekommenderar jag verkligen :D
Men nu ska jag lägga mig i sängen och bara mysa med tvn och sängen. har varit en lång dag och imorgon blir lika lång så god natt .


Bor ni i nyköping köp den. 99 kr är verkligen inte mycket för en sådan här film + all extra material som är över 2 timmar. SÅ VAD VÄNTAR NI PÅ?

Sen jag vet

Hej inser att klockan är över 9 men träningen var inte den bästa idag. De flesta satt bara och tog det lungt och sket helt iall kändes det som medans vi var typ 5 st så körde på som bara den. Aja tack till de som fortsatte kämpa med mig idag verkligen bra jobbat idag :D

Tillbaka till helgen ;)

Fredagen stack vi ut till 5 öre på ferre och träffa mycket roligt folk. Känns som att det kommer bli en rolig måndag eftersom att många från skolan var där. haha kul att prata om alla dumheter folk gjorde :P


Jossan, Jag, Zeipel och Ellen

Our dance, you like it?

Jag är inte gravid ! Vi bjuder på oss :D

Glädje är vad jag uppleft denna helg, denna bild visar det!:D<3

Lördagen var väldigt lugn vi gick upp runt 9 och satt och titta på tv. Var repris frå lets dance, äntligen åkte Willy ut han kunde ju tusan inte dansa. Sen gick jag och zeipel ut i vår vädret och satt och titta på fotboll med solen i ansiktet och bara satt och snacka och träffa folk, mysigt :)
Sen tillbringa vi mesta tiden i sängen med godsaker och film. Vi såg spökafton avsnitt och fame. Vi slockna som små barn haha. Så vi såg inte äns klart filmen men vi vakna tidigt och titta klart på den. Sen tog vi lite bilder till en låt som Zeipel hade i läxa det blir nog ganska bra. Jag snortade mjöl på en bild och lite annat haha var lite kul, vill också ha sådana roliga läxor.

Sen måste man ju bara säga Grattis till GUstaf och Jesper som vann SM i kockmästerskap i Lördags. Sm var nämligen på min skola iår så riktigt kul att de vann och får sen åkta till oslo för att tävla :D

Bannan

Hej allihopa ahr nydligen kommit hem efter en underbar helg i Oxelösund. Men jag hinner inte skriva mer för ska på min träning som börjar om 20 min. emn när jag kommer hem sen blir det bilder och massa skoj såmissa inte det. den slutar runt 7. Så vid 9 har jag nog hunnit uppdaterra allt, kram på er

Ut och .....

Tjo bree nu sätter vi klackarna i taket och stiker ut bilder kommer imorgon ha en kul kväll allihopa :D

Sanningen

Hej
sanningen att bloggen blivit så dålig är för att mina föräldrar har bestämt att datorn ska vara av vid tio :( Med skola och träningar så blir det inte så mycket över då :(
De förstår inte att tiderna ändras sen de var små men det är bara att ta regeln med ett leende istället för att bli upprörd för det kommer inte ändra något förutom våra humör;P haha vem vet det kanske till och med blir bättre så här :P, tror jag inte men man vet ju aldrig.

I tisdags var jag på stan med Cassandra vilket var evigheter sen. Var verkligen på shooping humör men sen kommer man på att kläder kostar också :( men lite kläder belv det iallafall och en väska :)


Bilden visar inte riktigt hur det ser ut men det är det besta jag kan ge just nu :/

Svat linne, gina tricot 99:-
Vit linne, gina tricot 99:-
Rosa klänning, lindex REA 50:-
Svart väst, lindex REA 50:-
Brun väska, gina tricot 299:-

Just det glömde ju säga att jag köpte ett par snygga solbrillor också tyvärr tog det mig så lång tid att berätta det att min syster kom hem med exakt likadana, kul. Men aja folk säger att vi är lika varandra så i sommar blir vi väl tvillingar då :P




Skolan har inte direkt varit jobbig vi har gjort polka grisar och bara bakat. Japp jätte jobbig vecka verkligen:) mer kul
Började till och med på att vela lite med mitt beslut med att gå hotell men då kom jag på att isäfall blir det varmkök isåfall också :( det klarar jag inte XD så hotell här kommer jag :D

Cheerleaadingen har haft oväntat mycket folk på träningarna vilket har gjort mitt humör toppen verkligen det är så kul och jag kan knappt tro det att om ca en vecka kommer jag stå där på mattan och tävla :D Gud vad jag längtar verkligen. Inget ellerr ingen ska få förstöra den lyckan för mig så nu satsaar jag allt tränar så mycket jag lkan framför spegeln och i huvudet så allt sitter perfekt tills tävlingsdagen :D Så jäkla glad bor ni i Stockholm så kom gärn och titta det är en upplevevelse ni aldrig kommer glömma vill jag lova. Vem vill inte se snygga tjejer i korta kjolar liksom ;) haha men nu ska jag ta och avsluta för jag ska ta bussen till oxelösund och sen blir det party idag :D

Tjo så länge :) blir kankse et inlägg innan vi sticker ut sen ;)
Fortsätt läsa min blogg  för nu ska jag hitta tiden till den :D


..

Jag ska uppdatera när tiden kommer imorgon :)

Min lördag

Vakna en lördag vid 11 snåret är alltid lika skönt. Gick upp och satte mig i soffan och satt med syrran som titta på vänner. Så där satt vi nog 20 min innan vi bestämde oss för att göra mat.
Blev makaroner och chicken mcnugget. Mums blev riktigt gott faktiskt. Sen bestämde vi oss för att ha en liten fotomodell så hon valde ut outfitter och sminka mig och så. Var ganska kul faktiskt hade ändå inget bättre för mig så :P Kommer lägga upp några bilder senare kanske bror på hur resultatet blev.

Sen så kom mamma och pappa hem som varit i stockholm på någon fisk mässa fast mamma passa på att besöka monicca och sven som bor där uppe.
Så direkt var det att dra iväg till Tommy och Ullis som hade gjort mat till oss.
Vi började titta på melodifestivalen men efter ett tag stack jag därifrån och möte några kompisar. Vi hade fett kul och hitta på många grejer att göra, haha en kväll med skratt.
Vi gick ända till gumsbaken och sen tillbaka, i snö och på gatan haha.
Sen var det att ta taxin hem.

Antar att man ska säga grattis till Anna ocksåsom vann melodifestivalen. Jag gillar inte henne direkt men det är ju låten som räknas och den var bra faktiskt och sen är det ju kul att lilla hålan Nyköping vann :D

Men nu ska jag lägga mig så kommer bilderna upp imorgon:P


Fradag kväll

God morgon får jag väl säga nu efter som klockan är efter 12 mer närmre 2 ;), men det har varit fullfart hela kvällen.

Efter skolan drog jag ner på stan och träffa Carro och Tom. Så vi satte oss på hulda och tog fika, duktig som man var tog man då en macka.:)
Sen lite senare kom Robert och joina. Vi satt där säkert i en timme och bara prata var så längesen sist och vi hade lite att ta igen så säga.
Kändes skönt att det var vi fyra igen för vi har alltid så kul tillsammans :)
Carro och Tom var tvugna att dra på någon middag med sina föräldrar så Robert eller bobban som vi säger följde med hem till mig. Vi bestämde oss för att baka kladdkaka efter som tom och carro skulle komma senare på kvälen, liten översakning så där :P
Tips låt aldrig Bobban baka lir inte det bästa, haha. MEn roligt hade vi även om resultatet blev mer kaka än kladdkaka ;). Sen kan man ju inte baka utan krig heller så när vi väl var klara hade vi choklad lite överallt i ansiktet, haha.
Men man kan ju inte bara laga efterätt man måste ju ha riktig mat också, så enklast blev dt snabbmakaroner och stekt korv. Bara det att korven satt fast vid varandra och ville inte riktigt lossna men tydligen spelade det ingen roll för Bobban la i de än då. Som sagt låt han inte vara nära ett kök XD
Vi ått upp allt iallafall med god aptit och väntade på att turterduvorna skulle komma.

De hade godis och film med sig så först satte vi oss framför datorn och skulle kolla på något roligt youtube clipp, ahah vi satt nog där någon timme och kolla på massa roliga klipp, bra tips om man har tråkigt.
Sen åt vi ´´kladkakan´´, mums lite hård va ;P

Filmen de hade hyrt var The strorm.
Jag tycker den hade en bra handling men var grymt lång och blev lite tråkig då och då. Den var nästan 3 timmar och man kunde lätt ha kortat ner den till 1 45 min. Men aja kul hade vi imellan åt så var inte så stor förlust vem visste att Toms blåsa var så liten så att varje halv timme var han tvungen att gå på toa, haha
Vem visst att Bobban blir trött av 2 öl och håller på att somna, no body :P

Hoppas ni haft en trevlig fredag iallafall för det hade jag :)
Kram på er


Smeten var kladdig iallafall :P


Som jag sa, håll Bobban borta från köket ;)


Behövs du muntras upp? inte längre :)



Hahha så jävla bra gjort , är ju sant så :P


Rosa

Hej allihopa nu har jag precis kommit till skolan efter idrotten. Den var ritkig jobbig faktiskt bara kondition och styrka. Vi skulle kolla match puls och sånt så jag var verkligen helt slut och ärligtalat är jag det lite fortfarnade.

När vi väl sen bytte om och så så visade det sig att många hade rosa på sig idag. Då blev det värsta snacket om att vi hade rosa dag och allt och andra blev halft sura, haha ni fattar nog inte riktigt. Men man kan säga att det handlar om rosa, haha.

Nu sitter jag här och väntar på att lektionen ska börja så då passar man på att plugga det sista sen får vi se hur det går. Jag gör mitt bästa för mer kan man inte göra :)


Små hjärtan för all mina vänner är underbara <3

Besviken

Grymt beskviken blev jag idag när jag vakna. Mer snö :(
Visst snö kan vara jätte mysigt men jag tröttna för ungefär en till två månader sen. Är bara inge kul längre att ta på sig lager med lager med kläder. Tror de flesta tycker som jag även ifall några sitter nu och bara älskar det.

BORT MED SNÖ OCH FRAM MED SOLEN :D

Men nu måste jag dra skolan börjar om 40min så  nu är det lite brodis :P


:(


:D

God natt

Gud vad trött jag är känns som mina ögon kommer ramla ihop när som helst. Känner att provet känns ganska lungt än då har pratat lite med våran lärare idag och jag tror det går bra. Jag kan tydligen mer än jag själv tror.

Efter skolan idag hade jag som vanligt cheerleading träningen och den var verkligen något extre. jag tror det är solen som gjort att alla är mer glada och peppade. Förut så skulle jag inte trott vi hade chans att klå alla andra lag, men nu tror jag verkligen att vi kan det. Vinna, komma två eller trea. jag tror verkligen vi har chans för det även ifall några lag är typ legendariska. Men jag tror på oss och är så pepp och man märker att resten av laget är det också så nu är det verkligen tur.

Tävlingen är den 28 mars. Det är ganska snart altså, 17 dar. Gud börjar verkligen bli så nervös, men nervositet är bra. Så allt vi får göra är att fortsätta träna hårt och göra vårt bästa så kommer vi fixa det här =)

God natt alla nu ska jag sova och drömma om DM :D

17 dar kvar



Någon av de där priserna ska vi få :D

Skolan

God morgon alla sjusovar själv har man ju skola och måste upp  runt 7, så nu sitter man här i skolan och har gjort det ett tag.
Men man ska vara glad att man inte bor långt bort som några av mina vänner som måste upp runt 6. Skulle aldrig årka det så en stor elosh till de :)

Jag sitter här på torget och försöker plugga historia men som vanligt går det si så där. Skulle man inte kunna göra historia roligt på något sett för det här funkar verkligen inte :( Men som tur är så har jag det bara ettan om jag inte väljer historia b såklart och det kommer aldrig hända ;)

Men jag ska försöka göra ett sista försök så att jag kan klara g iallafall. Önska mig lycka till, kan behövas :)


Om en ridare i shinande rustning kom ut varje gång jag öppna historia boken skulle jag kanske gilla det lite bättre ;)


Friendship

Jag förstår inte hur det är kan vara användbart äns. Harsuttit hela dan och läst och läst och hade en liten pause när det var träningen bara. Inget fastnar ju. KAn läsa något 20 gånger i rad och ändå fastnar det inte. jAg vet faan inte vad jag ska göra provet är på frdag och jag skulle nog inte kunna känna mig mer obered.
Så alla problem och så, snälla skjut upp er till frdag för behöver vergkligen all tid jag kan få speciellt eftersom att det är träning imorgon också :)

Men för idag får det räcka för nu kommer min hjärna sprängas om jag läser allt om igen.

Har ni någon tänkt på hur jobbiga vi tjejer kan vara ibland. Jag menar vi bråkar alltid och pratar alltid skit om andra. Var verkligen så lättare när man var liten men idag handlar allt om populäritet, utseende, dumhet osv. Jag förstår inte hur det har kunnat blivit så här. Att några bråkar typ varje dag och går runt och är sura. Snälla tjejer släpp det ni är igentligen bästa vänner allihopa låt inte en sån här grej förstöra allt, ni vet vilka ni är. Ta åt er för jag vet att ni älskar varandra lika mycket som jag älskar er. Vi går alla genom svåra tider och det är då man behöver sina nära vänner, de som sticker är inte äns riktigta vänner. De som finns där ialla tider bra och dåliga. Det är de man ska hålla fast vid.

Sen vill jag bara säga grattis till Tom och Carro som har varit tillsammans 1 år och 11 månader idag =)
Sen själklart grattis till min kusin som blir 16 år idag :)

Hade jag något mer på lut :/ nej det var nog allt för denna gång. Skriver när jag har tiden ;)
Kram

Läs orden


Classiker som aldrg blir gammal, micke och molle tillängnat till en saknad person <3


So true

Historia

Förlåt för all dålig uppdateringen men den här veckan är lite full.

Hade matte prov idag på ekvationer, ingen favorit enligt mig. Men vissa är bra på det medan jag är bättre på andra. Men jag gjorde mitt bästa och hoppas att det räcker .
På fredag har jag historia prov så det är det som tar allt id och imorgon litet franska så håll tummarna för mig.
Hörs senare när jag har mer tid ;)

?

På sista tiden känns det som jag blivit dålig på att blogga men anledningen den här gången är att jag har haft saker att tänka på + att jag har ångest över tandställningen. Kan knappt äta och hur det ser ut ska vi inte äns prata om, men det blir bättre säger alla så håller tummarna (Y)

Nu har äntligen resan börjat

Gud dagen igår kunde ha gått bättre altså, vi åkte till katrineholm för att få låna en riktig cheer matta. På något konstigt sätt har de glömt bort att de inte har kvar mattan så det var ju jätte kul. Åkt ända till Katrineholm bara för att träna som vanligt vi kunde gjort hemma. Tur då att man har bästa laget så man har kul än då ;). Skummbassängen var kul iallafall ;)
Men vi kom hem runt halv 12 så då var man så trött att man slockna innan man hann göra något annat :/ men aja.

Imorse gick man upp vid 5 i 7 för att ta bussen kvart över 7 till tandläkaren. Idag kom den på, så som jag har väntat på tandställningen. I snart 5 år så är verkligen på tiden. Den känns lite konstig faktiskt och det kommer nog ta ett tag innan jag kan prata rent och att jag känner mig bekväm med den på. Men aja får göra det bästa av det, så som jag har väntat är det ändå värt det. Att se förjävlig ut i munnen i ett och ½ år är det värt för att få fina tänder resten av livet:)

Men jag sitter nu i skolan och lunchen börjar om 5 min så vi får väl se hur det går att äta med det här, bilder kommer ikväll ;)

What if

Jag har nu vaknat upp två dagar i rad bara för att upptäcka att det snöar. Är så himla trött på det vil bara att det ska försvinna. Men känns så fårt jag önskar för mindre snö får jag bara mer. Aja thats life :P

What if verkar vara dagens tema idag. Jag började lyssna på den låten och blev som fast av den, jag antar att det är bara för att ibland tänker man what if. Komiskt nog så hade Desperate housewifes premier idag och hela avsnittet handlade om what if. En hel dag med what if, kommer iallafall fortsätta lyssna på låten.
Den är nummer ett nu förr mig :P

Nu sitter jag här i sängen och kollar på den nya serien couger town med en skål full med bannan, start och russin. Mums eftersom man måste vara nyttig nu så är det här jag får äta i fortsättningen :P

Men ska sova nu så ha det skönt, kram


RSS 2.0