Tips 4

KOMEDI

Är ni också på dåligt humör ibland och vad man än gör så hjälper inget? Det ända som brukar hjälpa är då komediserier. Mina favoriter som alltid får mig på bra humör är:

FRIENDS
 

SCRUBS


HOW I MET YOUR MOTHER


2 1/2 MEN

Moment from last year 3

VALLARNA

Längtar verkligen efter att värmen och sommaren ska komma så man kan göra så som vi gjorde förra året. Gå till vallarna efter skolan och bara sitta och njuta av solen och röka vattenpipa med vännerna. Jag hade ingen aning förän då att jag var livrädd för ankor och änder. De kom så nära oss hela tiden och kraxade och höll på. Var skit rädd att de skulle bita mig och självklart tyckte alla det var jätte roligt och höll i mig och luta ut mig mot änderna. Fan vilken panik jag fick men en riktigt trevlig dag fick jag på köpet iallafall och sen se en and ta min kompis sig i munnen, det ser man inte varje dag inte :P


Resa 3

SCHWEIZ

Första resan vi alla åkte tillsammans annars har det bara varit min familj och Roberts familj men nu var det också Jossans familj med. Vi hade hyrt en bilbuss som skulle ta oss upp till toppen. Jossan somnade i någon timme när vi började åka förbi berg och när hon väl vakna så börja hon skrika: kolla ett berg ett till och ett till .... jo Jossan vi vet, har åkt förbi berg i en timme nu ;)



Moment from the past 3

TJEJDAGEN MED STORT A

Många tjejdagar har det funnits i mina dagar men en absolut höjdpunkt var när Jossan fyllde år. Vi hade bestämt oss för att ha en tävling vem som kunde vara uppe längst. Så för att hålla oss vakna vi som var kvar mitt i natten gick på några promenader och sista promenaden var mot bryngelstorp där några killkompisar tältade på tomten. Vi kastade kottar på tältet för att de skulle vakna men det funka inga bra så vi ringde istället, det funka inte heller så efter ett tag drog vi tillbaka igen. När vi väl kom tillbaka hade Jossan vaknat och sa att hon hade lite ont i läppen. När hon sa det så pekade hon på överläppen fast det var bara det att dne hade svullnat upp så hon pekade precis under näsan. Jäklar vad vi garvade åt henne och hon fatta inget tills hon själv gick in och kolla och brast själv ut i skratt. Haha minne för livet verkligen


LIVE FROM AONANG

Livet leker och det blir bara varmare och varmare!

Is hard to wright hear because they don't have all the letters, but everybodey is fine and Im going to tell more when i come home, 1 week left!

Tips 3

GLEE

Glee är nu inne på sin andra säsong men för många är den fortfarande ganksa okänd. Den handlar om några på skolan som älskar att sjunga och uppträda och de är med i en grupp som kallas för glee. Hur duktiga de än är och vinner priser så är det fortfarande geeks för skolan.
Den har verkligen alla personligheter och visar hur svårt skollivet kan vara.
Visas på tv11 klockan 20:00 på onsdagar eller så kan ni se avsnitten här: www.ch131.com :)






Moment from last year 2

SKOLAVSLUTNINGEN

Äntligen var ettan över och för första gången någonsin har studenterna fått en egen dag eller de får dela med högstadiumet ;) Så i år vart det två skolavslutningar, först våran och sen många andras :P
Oftas görs många misstag vid sådana här firande och den här gången var ingen skillnad och denna gång var det min tur. Jag gjorde misstag som jag ångrar och skulle vilja ta tillbaka men istället för att vara ledsen över det så tar jag lärdom av det :)

Skolavslutningen började för oss i våran matsal och någon timme senare var det slut och då var vi några som gick till slottet och fyrade av en flaska champagne för att fira :D Riktigt firande och mer blev det på kvällen när vi skulle hem till Jessica och grilla :P Tas sig från bryngelstorp till vallarna är inte det enklaste och tar sin tid. Om du har cykel och cyklisterna är ganksa påverkade och skjusar då tar det LÅNG tid, fast det går fort i omgångar ;) Haha när vi väl var framme var klockan bara barnet så vi bestämde oss för att åka till skolan och sätta oss på scenen som är byggd för studenterna för morgon dagen. Där satt vi och fortsatte partandet, rätt som det var kommer en bil och ut stiger rektorn. Great ser ju jätte bra att där sitter vi 4 ungdomar och tre går på hans skola och dricker. Vi trodde verkligen han skulle bli jätte arg men han frågade bara ifall vi taggade för kvällen och önskad oss en trevlig kväll, coolare rektor får man leta efter :P Moment I always goanna remember =)


Resa 2

FINLAND 2008

När jag var mycket mindre kommer jag ihåg att hela släkten (består av min familj, kusinerna, farmor och farmfar) åkte till Finland en lång helg för att bo på ett hotell som har ett äventyrbad. Vi hade riktigt kul och ville göra om det men det passade aldrig in i allas schema så till slut tog farmor och farfar med alla barnbarnen och vi fick återuppleva allting :) Var en riktigt rolig liten resa, jag kan inte direkt komma på något speciellt dock om man inte räknar med allt badande och så :P Men den var riktigt trevlig och vi kom alla mycket närmre efter det :)


moment from the past 2

7,8,9:an

Mina tre år på högstadiumet var väldigt mycket känslor, skratt och tårar. Vet inte vad som var mest men mästa tiden trivdes jag inte så jätte bra i min klass. Men jag tror aldrig de riktigt gav mig en chans och jag gav nog inte de en chans heller. Men när jag tittar tillbaka på det så har jag ändå några fina minnen:


Lottas stuga

Klass kampen

Fotbollsturneringarna

Alla uppträdande

Hemkunskap lektionerna

Handboll/idrott lektionerna

Hänga i korridorerna och skratta åt dumma saker

Sluta skolan



tips 2

HELLCATS

Hellcats är en ny cheerleading serie som handlar om cheerleading och tonåringars dramatiska liv.
Rekommenderar verkligen den här serien och nedanför är en liten smygg titt ;) vill ni se resten av ansnitten gå då in på :http://ch131.com/ klicka dig sen vidare :)


Moment from last year 1

KARNIVALEN

Karnivalen har alltid varit en favorit helg för mig, för er som inte bor i Nyköping vet nog inte vad det är en det en en stor händelse här i Nyköping iallafall.
Förra året så hände det faktiskt några roliga händelser som man alltid kommer komma ihåg och en av de var att vi hade en kasse med öl stående brevid oss när polisen kom fram och fråga vems det var. Såklart sa vi att det inte var våra och att de som hade den hade gott. Allt gick jätte bra tills en av oss fråga om det var okej om han fick chokladen? Självklart undrade de hur han visste det och efter någon dålig anledning fick han till slut chokladen , polisen gick därifrån med ett frågetecken och vi asgarvade (A)
Ofta händer det ganksa många roliga händelser med just poliser och jag har faktiskt en historia till :P
Jag och Zeipel var jätte kissnödiga och vi hittade inga toaletter någonstans och eftersom att det är förbjudet att kissa på almänplats var vi tvungna att vara diskreta. Så vi såg en kyrka och tänkte där ka vi ju gå där ser ingen oss. bara det att Zeipel är halvvägs när poliserna kommer från andra hållet. Snabbt gömmer jag drikan och går bort till henne. Där står vi säkert 5-10 min och lyssnar när polisen bara pratar, men duktiga som vi var prata vi oss ur allt och fick till och med reda var toaletterna fanns (A) Fast de är ju ganska äckliga så efter polisen hade gått så var det min tur, hehe vi är ju bara unga en gång :P


Resa 1

NORGE 2009

Första gången vi stack iväg alla tre familjerna. Mycket hände på den resan som en halv kyckling och massa annat, men det mest minnesvärda jag kan komma ihåg var att det var 1 april när vi var där nere. Vi hade bestämt oss att göra några småbuss med föräldrarna som att ex att sätta tandkräm på handtaget. Men shi fick vi för det för föräldrarna gömde alla våra täcken och kuddar och det sluta med att vi sprang runt hela hotellet och letade vart de hade lagt de, vi leta till och med ute. Hahha vi måste ha sett så läjliga ut och där satt föräldrana på en bänk och skrattade åt oss, en bänk som visade sig vara ihålig, ni förstår resten ;)



Moment from the past 1

PARTILE 2008

Partile cup är något av alla handbollsfans drömmar, att få spela i världens största handbolls cup är inte illa det. Första gången vi åkte dit var 2008 och vi hade ingen aning vad vi skulle förvänta oss. Men nog om det nu tänkte jag berätta om en händelse som jag alltid komemr ha med mig som hände där :P
Första dagen så ville vi inget annat än att gå ut på stan och kolla hur shooping var. Av någon anledning blev jag och Ellen sena och åkte själva iväg, dumt val. Visst vi gick av rätt men gick åt fel håll :P Efter en timme börja vi tycka att det var konstigt att vi inte sett något för de sa att det låg nära. Så där stod vi och visste inte vart vi var och smarta som vi var hoppa vi på en buss. Ingen aning vart den skulle men det spela ingen roll för buss chafören vi hade var väldigt sur och slängde av alla på bussen. Så där stod vi någonstans i Göteborg och hade ingen aning hur vi skulle hitta tillbaka XD Vi åkte bussar hit och dit och när vi äntligen lyckades hitta tillbaka kolla vi på kartan och såg att vi hade ju varit överallt, haha moments for life :D




Tips 1

De fyra senaste veckorna har jag följt serien hotellpraktikanterna som handlar om att 9 stycken ungdomar har fått praktisera på ett fyrstjärnigt hotell i stockholm i två veckor. Där tävlar de om en betald praktit plats som håller på under ett helt år. Stort pris och det är hårt motstånd. Det som är extra roligt är att det är två stycken från nyköping som är med och tävlar. Iallafall så är finalen ikväll på tv 2 klockan 20:30. jag missar den så ingen får säga vem som vann för tänker se reprisen vilket man kan se på: http://urplay.se/161232, där kan ni också se alla avsnitt som varit ;)


4 moments from the past, 4 moment from the past year, 4 tips & 4 resor

Hej medans ni ser det här sitter jag på väg till Thailand och bara längtar efter solen och värmen :) Jag tänkte eftersom jag inte vet om jag kommer ha tillgång till internet där nere så har jag gjort några tidinställda inlägg. Ett varje dag dyker upp när som helst. Ämnena kommer vara: 4 moments from the past, 4 moment from the past year, 4 tips & 4 resor. Så glöm inte titta in för även ifall jag är borta så är bloggen igång ;) Får jag tillgång där nere kommer kanske det något mer också så fortsätt följa :)

Ha det nu så bra i kylan så ska jag sola för er med ;)


Snart är jag lika brun igen förhoppningsvis :D

glöm inte att kolla in senare idag ;)

Dagen alla hatar eller älskar

Dagen som man antigen älskar eller hatar är nu kommen, alla hjärtans dag. Kanske är ni i ett lyckligt förhållande och då absolut älskar man dagen eller så är man singel och blir bara påmind om det och hatar dagen och alla gulliga par som går runtän. eller så är man kanske som jag och har alltid hatat alla hjärtans dag på grund av att man varit singel och nu har man pojkvän och man vet inte vad man ska tycka om dagen. Det är egentligen en vanlig dag , det är iallafall vad jag tycker nu men efter ikväll kanske det blir annorlunda :P


Nu drar vi!


Kvällen igår

Kvällen igår skulle från början blivit utgång och sedan skulle det ha varit i oxelöstund istället men efter många om och men så sluta jag hemma. Fast inte själv direkt, Philip kom förbi och jag visade vad vi tjejer går för ;) Gav han stryk i tvspel på bilspel till och med vet inte hur många gånger , haha mycket fina priser vann jag.
Behövde verkligen en sådan här kväll med bara skratt och lite tillbaka blickar inga allvariga samtal bara ha kul helt enkelt, var längesedan livet var så för mig, men vem vet kankse jag kan få sådant liv igen?

Ikväll så blir det iallafall att laga mat med vännerna och sen ha spel kväll, trippeldejt. Gissar att tjejerna måste ta hand om maten om vi ska få något att äta ;) Hörs mer efter kvällen för just nu ska jag ut på promenad med Adam.

Snart är jag där

Inte på humör


Visas just nu på tv 11

Lång och plågande

Natten har verkligen varit lång och plågande, kunde inte somna på grund av att hela min mun stramar och smärtan blir nästan för mycket för mig. Inte så konstigt egentligen eftersom de drar ner hela vänster sida, klart det känns. Vill man vara fin får man lida pin, men ibland känner jag bara att det räcker nu, orkar inte lida mer.


Ska bli så skönt att ta av det här eländet sen, längtar!

Extra lång dag

Super lång dag blev det idag då, skolan till 20:00

Gick på stan och åt mat och sen var det tillbaka till skolan för öppet hus. Var riktigt trevligt alltid kul att prata med folk och vara med kompisarna synd bara att det inte var så många som kom :/ Fikat var iallafall jätte gott och det var kul att bara sitta och snacka med lärarna som inte handlade om skolan. De är faktiskt helt okej och har li
te rolig humor :P Man ska inte döma efter håren :P

Nu har man sett på hotellpraktikanterna och en av favorit filmerna, MEAN GIRLS!
Gissar att alla redan har sett den eftersom att den är ganksa känd :P Det roliga är att jag kommer och tänka på när jag var lite när jag och min kompis startade ''the burn book'' eller som vi kallade den hatboken. haha den hade inte alls mycket i sig och inget var direkt seriöst men vi tyckte vi var super coola, de hade ju så då skulle ju vi ha en ;P


Trailen för er som inte sett den eller adrig tröttnar på den :P

dax att gå upp

Det värsta med sovmorgon är att man får sova lite längre men sen så måste man avbruta sin sömn för att gå upp :( Men inget att göra åt bara att gå upp :P


Skönt om man kunde vara som skalman och sova och äta när klockan ringde, livet skulle bli så mycket enklare då :P

Blev något gjort?

Otroligt nog fick jag rätt så mycket gjort trots besök av Ida och sen Jimmy, stolt över mig själv nu :D

Jag har börjat med en liten deal med en kompis om att vi ska göra hundra situps varje dag framöver och det värker verkligen i magen, igår blev det 200 och idag 100 så magen skrtiker av smärta. men tänker på stranden i thailand vill ju ha snygg plattmage så då får man kämpa, lite sent kanske men man måste ju börja någon gång :P

Imorgon så blir det skola och sen blir det att försöka uppsöka läkaren och sen öppet hus, så kommer nog inte hem förän typ halv 9 så uppdateringen blir kanske inte det bästa men ska göra mitt bästa, annars får ni höra allt sen ;)

Nu blir det något av glee, hellcats, one tree hill eller gossip girl för att belöna mig själv, god natt


Har faktiskt en liknande maskin i källan och jag lovar den tar :P

Plugg, plugg,plugg det var något? just det plugg

Ja som sagt idag får ni stå ut med att bloggen blir lite lidande för jag har lite att plugga till, har lite att ta igen eftersom jag sticker till thailand om 8 dagar :D


Plugg eller?

Meningen är att jag ska plugga men har man en sjuksyster som behöver passas upp på hela tidne blir det svårt att hinna med, för nu ska man äta och sen blir det träning men får bli pluggande ikväll istället, Sanna är viktigare <3


OC på tv, älskar verkligen den serien

5:an

Cheerleading

Okej jag är inte redo och det tror jag inte vårat lag är heller, men nu har vi röstat och det blev ett mariotet beslut. Så nu satsar jag allt jag har!


Första tävling, jävla underbar känsla när man första gången klev ut på mattan

Vinnarna

VAD TYCKER NI?


Melodifestivalen

Bara jag som tycker att det blir sämre bidrag för varje år som går?

Låtarna har väl inte kommit upp än men räknar med det imorgon så då tänker jag lägga upp vinanrna, så kolla in någon gång vid två, eftersom jag jobbar innan.

Min lördag kväll slutar här iallafall nu blir det sängen och OTH innan man somnar, sov gott eller festa på!


Gud vad jag saknar sommaren, inga hala gator, bara sol och bad!

Vad ska jag göra nu då?

Hej jag hoppas ni inte är vakna vid den här tiden iallafall för isåfall borde ni ligga och sova ni som ahr chansen. Själv jobbar man och har varit uppe sen 3, däremot så var det bara 79 gäster idag. det säger er inget men om man säger så här 129 är lite folk då kan ni tänka 79. så förtillfället är det väldigt lungt och troligtvis blir resten av dagen det ocksa :/ Lite tråkigt för man blir så trött och rastlös när man inte har något att jobba med och bara väntar på bättre tider.

Lite update,

Min lillasyster har de närmaste dagarna varit sjuk och igår så var hela halsen och ansiktet svullet. Så mamma och pappa åkte upp med henne och såklart har hon fått körtel feber. Så jävla typiskt att hon får det precis innan thailand, så visst hon kanske slipper ha ont men komemr va massa trött och inte ha lust med något. Så jäkla tråkigt för vet att hon ahr sett fram emot det här så länge och så händer det här.
Familjen Nilssons tur, vi lyckas alltid pricka så bra.


Älskar dig syster, bli frisk

Så jävla typiskt

Krya syster, bli frisk innan THAILAND!

Drama, drama, drama

Ibland tror jag seriöst att mit liv består av endast drama för det är tusan minst en grej varje dag. Börjar bli så trött på det, varför kan inte alla bara säga vad de tycker och inte ljuga om det, allt vore enklare då. men livet är inte enkelt och inte rätvisst, med tanke på rättvist har jag nog några frågor som måste besvaras till imorgon så bara att sätta igång så kanske jag bara behöver vara uppe halva natten :P


Måste man ha rubrik?

Dagen idag känns minst lika tung och nu är det bara att kämpa på hela dagen....


Har man idrott så har man

Blev inte riktigt som jag tänkt

Okej livet blir inte alltid som man har tänkt sig och inte heller blev teorin något. Jag fastna i en sjup konversation med mamma.
Jag håller nämligen på med ett projekt i skolan med en kompis. Vi skriver om medium och har bestämt oss för att gå på ett möte och testa på det. ena är troende och andra är icke,vem är jag tror ni?
Iallafall så har mamma redan gått på ett sådant här besök för många år sedan och i uppgiften så har vi tagit med att intervjua folk om vad de tyckte och så vidare och en av de är mamma. Så det blev en memoritripp för mamma som visa sig bli väldigt känslomässig och jag bara fastna i allt. Riktigt intressant faktiskt och det är förbluffade att man kan kunna så mycket av en person genom att bara titta på en. Jag hoppas bara att den vi ska till är lika bra och duktig som den som mamma gick till. Annars kommer jag nog bli grymt besviken. Men det får vi se när vi kommer dit, är den 6 mars så är ett tag kvar :P Ska först hinna åka till Thailand så ;) Mer info kommer det komma då efter hur det var och allt sådant.


''Låt inte din stolthet hindra dig från att ta hjälp.
 Det kan vara din styrka, inte din svaghet''


 '' Genom att öka din medvetenhet kan du påverka 
   din livsituation oavsett var du befinner dig i livet''



Vad kommer jag få veta?
Kommer jag bli besviken?

Ryckte mig i kragen

Läxorna kan ju inte bara ligga så tog mig faktiskt i kragen och tog tag i lite körkortsteori så känner mig duktig!


TACKA ENERGY DRICKA OCH SPOTIFY!

Går en sak åt helvete så rasar allt, en efter en

Humöret är inte riktigt på top, känns som allt bara rasar runt mig och det lättaste sättet vill jag inte men det är nog bäst så :( Jag känner bara att det inte går som jag vill eller rättare sagt inget går som jag vill. Gräva ner sig i en grop känns ganksa bra förtillfället.


Tack och lov att vännerna och Jimmy finns där för utan de skulle jag bryta ihop förtillfället

EA

Redan klar med engelskan så nu får jag väl hålla till godo med den ''roliga'' boken frankenstein....


Har man tråkigt får man roa sig så gott man kan eller vad säger du NIcklas?;)

14 dagar kvar!

Galet att om 14 dagar sticker jag iväg till thailand och kommer bara ligga och sola, bada, äta god mat och bara ta det lungt och njuta av semestern helt enkelt :) Räkna med att bilder kommer komma, troligtvis förmycket ;)

Inte kul att vakna och sen inser man att man har sovmorgon :( Kanske plugga? nja har EA direkt så ;)
Läsa körkortsteori? En bra idé eftersom att jag har teori kurs imorgon :P


Ville ju ha sovit ut :(

Vart borde jag börja?

Svårt att veta vad man ska skriva ibland hur man ska formullera och hur man ska börja så när man inte har humöret uppe kan det lätt bli torka som nu.

I fredags så vart det parta med mina favorit tjejer i oxelösund, behövligt var så länge jag var ute och saknar verkligen det. Synd att kvällen inte blev så jätte lång för mig, jag visste att jag skulle ha ätit den där korven eller vad säger du veronica ;)?
Snällt iallafall att mna blev itvingad mackor och vtten innan man la sig, tips till alla där ute drick aldrig på tom mage ;)

Lördg vart det planering in för thailand vilket det bara är 15 dagar kvar till :D Skulle inte kunna längta mer, bort från Nyköping och sverige och bara glömma allt och fokusera på mig själv för än gång skull och självklart bada tills jag är lik ett russin :P

Söndag vart det job som gällde och tyvärr var det lite folk så hade mycket still tid :P Lite jobbigt eftersom att de blir det mycekt tid för fria tankar och de tankarna bara far runt och kan bli nästan vad som helst :P Hehe det jobbiga med bra fantasi ;)

Måndag vart det skola med ea i 3 timmar vilket vbar meningslöst för hade inget att göra vilket betyder att jag spendera tre timmar extra i skolan på inget, sucks. Kvällen blev iallafall bättre när det vart dans för hela slatnen och sen övningskörde på toppen av det. var ett bra tag sne men gick riktigt bra faktiskt nu gäller det bara att jag börjar tänka iförväg vad som kan hända och så, men är på rätt väg iallafall :P

Tisdag som är idag var gymnasium mässa hela dagen men tyvärr så svartna det för ögonen för mig och jag bara föll ihop. Jävligt jobbigt när mensvärk är så jävla jobbig någon som har något tips på hur man kan hantera det? ända tipset jag vet är att dricka ett glas röd vin,bara två problem
1. Jag gillar inte röd vin
2. Tror inte lärarna uppskataar natt man dricker när man ska till skolan :P eller?


WOW kan knappt fatta att om 15 dagar är jag där :D


RSS 2.0