Moment from last year 2

SKOLAVSLUTNINGEN

Äntligen var ettan över och för första gången någonsin har studenterna fått en egen dag eller de får dela med högstadiumet ;) Så i år vart det två skolavslutningar, först våran och sen många andras :P
Oftas görs många misstag vid sådana här firande och den här gången var ingen skillnad och denna gång var det min tur. Jag gjorde misstag som jag ångrar och skulle vilja ta tillbaka men istället för att vara ledsen över det så tar jag lärdom av det :)

Skolavslutningen började för oss i våran matsal och någon timme senare var det slut och då var vi några som gick till slottet och fyrade av en flaska champagne för att fira :D Riktigt firande och mer blev det på kvällen när vi skulle hem till Jessica och grilla :P Tas sig från bryngelstorp till vallarna är inte det enklaste och tar sin tid. Om du har cykel och cyklisterna är ganksa påverkade och skjusar då tar det LÅNG tid, fast det går fort i omgångar ;) Haha när vi väl var framme var klockan bara barnet så vi bestämde oss för att åka till skolan och sätta oss på scenen som är byggd för studenterna för morgon dagen. Där satt vi och fortsatte partandet, rätt som det var kommer en bil och ut stiger rektorn. Great ser ju jätte bra att där sitter vi 4 ungdomar och tre går på hans skola och dricker. Vi trodde verkligen han skulle bli jätte arg men han frågade bara ifall vi taggade för kvällen och önskad oss en trevlig kväll, coolare rektor får man leta efter :P Moment I always goanna remember =)


Kommentarer
Postat av: veronica hellström

haha fytusan va söta vi va den dagen! <3

2011-08-29 @ 18:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0