Snabb uppdatering

Okej uppdateringen har dröjt lite och kommer dröja ett tag till. Det är ju trotsallt somarlov och jag har ett liv ;).

* Jag har slutat jobba
* Karnevalen har varit ( En stor '' festival '' här i Nyköping
* Disney kväll
* Umgåts med Jimmy mycket och kommit hem när solen redan är upe nästa dag
* Haft tvspels dag
* Kryat en dag för att bli frisk


Har säkert hänt mer men orkar inte tänka och hinner inte skriva om mer. Man jag har haft det riktigt skönt och kul de senaste veckorna det är därför bloggen har blivvit lite bortglömd.

Jag kommer tyvärr inte ha tillgång till en dator i en vecka så ni får ha det så ra så lovar jag att uppdatering kommer sen om veckan och sen börjar ju skolan också så då borde jag väl ha tid :) eller? ;P


The girls, sista karnevals dagen

är så trött att tårarna rinner

Har mycket uppdatering och ta igen fixar det imorgon efter att jag fått sovit ut XD

Mor och dotter dag

Det var evigheter sedan jag var på stan så imorse bestämde sig jag och Jossan för att åka dit. Vi träffa Emelia, JImmy och Robert som joinade för att fika efter att vi kollat runt lite. Synd att affärerna stänger 4 på lördagar, men det kommer fler dagar och lite hann jag allt med att köpa ;)

Jätte mysig dag, sitta på ett fik och bara skratta och ha kul och sen göra samma i solen. Tack folket för dagen =)

Sen hemma så hjälpte jag och mamma åts att laga mat, tro det eller ej men det blev gott faktiskt :P Efter det kolla vi lite på fridrott och pratade och bara hade mysigt. Problemet kom när vi skulle se en film som inte riktigt funka men iställt gick Mission inpossible 3 på tv så de blev våran film :P. Var så längesedan så kommer knappt ihåg det.

Var skönt med en lun dag, visst hade det varit kul att gå ut idag igen men så ofta får jag faktiskt ine chansen att spendera tid med bara mamma. Så roligt när man väl får chansen.

Klockan är ganska mycket nu och jag är faktiskt trött för en gång skull, jag kom på att jag inte tagit kort på mina fynd idag. Så jag gjorde det snabbt så i får ursäkta hur dåliga fotona blev men ni får se de när jag bär de senare istället :P

Klänning från HM 49:50 :-Kjol från HM 49:50 :-Väst från HM 49:50 :-
Kavaj från HM 250 :-


Visst ser det gott ut?:D


Fredagen

Sista jobbardagen på veckan vilket beyder bara 5 dar till att jobba :D

Den här dagen blev jag och mamma lämnade hemma ensam. Pappa åkte till kiruna för att fiska i nästan en vecka och Sanna min syster hjälper till med att ta hand om ett stall, så denna vecka är det mor och dotter bara. Vi såg något jätte konstigt när vi kom hem. Det satt en liten fågel på våran vägg på huset och den satt där bara, låter säkert inte konstigt men det såg konstigt ut :P



På kvällen stack jag och Jossan sen iväg in till stan för att vara med lite folk. Vi hade riktigt trevligt och roligt tills några var lite korkade och vi stack där ifrån. Donken åkte vi då till och tjocka oss lite, bakläxa till de som jobba igår för hamburgarna var torra och pomfritten dinkiga. Vi blev jätte besvikna så vi tog en stund att bete oss som barn och åkte rushekana istället :) Tyvärr har de stängt den så vi var tvungna att klättra upp i de. Vet inte om ni har någon erfarenhet av det men det är väldigt hlt så efter ett tag ramla vi ner, rakt i vattenpölen. Glömde jag berätta att det typ spöregna och vi åkte moppe hem (Y) Såg knappt något men när man väl var hemma vr det inget att göra än att ta av alla kläder och vir in sig i en handduck ochsen gå och lägga sig i sin varma torra säng =)
RIKTIGT ROLIGT HADE VI IALLAFALL OCH DET ÄR VIKTIGAST!



RSS 2.0