Gott nytt jul

Vakna upp på julaftonsmorgon har alltid varit bland det bästa sättet att vakna på. Att sätta sig ner med familjen och äta mat och sen när klockan slår 10:15 sätter sig alla vid tv:n och kollar in sista avsnittet av julkalendern.
Jag fick äntligen se min puss jag ville se :D



God jul

Klockan är faktiskt över 12 vilket betyder att det faktiskt är julafton idag. Jul afton betyder olika för alla. Men för min del handlar det mest om gemenskapen den dagen och självklart all god mat :D

Nu ska jag sova och se näst sista avsnittet av julkalendernså jag kan se sista imorgon. Lite tradition att följa julkalender oavsett hur dålig den är me i år är den faktiskt helt okej och det är ju faktiskt bara 24 dagar man måste stå ut ;P

God natt på er och god jul :D

Får jag inte se en kyss blir jag besviken!


Sista dagen i skolan för i år!

Jag vet att man inte ska svära men f*n vad skönt det ska bli att sluta skolan och vara ledig :) Längtar till att få sova ut inte behöva oro sig över läxor och bara hänga med folket. Ger mer tid till de man vill ha mer tid med och såklart någongång under lovet ska jag åka pulka race :D

Så jävla kul med pulka race och bara vara ett barn som lägger sig i snön :D
Men nu är det dax att klä på sig för sista dagen, slutar runt 4 så blir sen uppdtering ikväll tror jag :/
Ha det så bra iallafall så berättar jag sewn om sista dagen :)


Haha alltid lika kul att hitta bilder man glömt bort, så här brukar mycket av skolan spenderas att ploja runt och bara ha kul så kommer faktiskt sakna det lite. Men det bästa är ju att man kan träffa kompisarna och göra det på fritiden också ;)

Värd full av snö

Om det var någon mer idag än jag som var ute vid halv 4 och cykla så tycker jag syndom er. Ingen plogbil än och det låg två dm ny snö. Snön gjorde så att däcken farde hit och dit och fick aldrig riktigt något grepp så efter ett tag ramla jag, och igen, igen, igen.... Ni fattar pointen!
Sen ahr man ju såklart bråttom så man skyndar sig så man dör typ. Vart så jäkla varmt så i bussen tog jag av mig kläder och satt bara i t-shirt, måste sätt galet ut. Iallafall så börja inte dagen bra och sen så hade brödleveransen fastnat i oxelösund och kom inte fram och sen mådde jag illa och fick huvudvärk så jag var tvungen att åka hem och sova. Jävla dag, iallafall så sluta den bättre :)
Jag blev frisk och besök kom.

Jesper, Jesper, Jimmy. alla på j hehe. Vi satte oss ner med varmchoklad och lussekatter, mums.
Nu sitter man här och ar precis chattat med Jesper, tänkte visa er en liten bit ;)


Hus tolkar ni det där? :P


Tog snabbt några bilder från fönstret så ni ser hur mycket snö det är!

Han skämmer bort mig

Snacka om att jag blir bortskämd, vakna med fruksot på sängen klockan 3 gjort av världens underbaraste är inte  helt fel!


Letar man i älsklings garderob hittar man lite intressanta saker ;)
Saknar mina tjejer, behöver verkligen lovet som kommer och bara ta det lungt och ha kul !

Jobb halv 5

Bara iväg att jobba nu då. Tack snälla vädret för att du gjort cykelvägen så mycket svårare, värmer verkligen ...

Vart var jag?

Ni har säkert inte märkt att min vecka har varit galet full med läxor,v et inte hur mycket jag ahr tillbringat på läxor troligtvis mer än jag gjort hela gymnasiumet. Så som ni har märkt så har bloggen torka så jag tänkte uppdatera lite för er, börjar med fredagen.

FREDAG

Då var det idol finalen som stod på agendan. problemet var bara att ta sig dit... Tåget blev inställt och de visste inte när ersättningsbussarna skjulle komma och ifall alla skulle få plats ( BRA KOLL) Jag och mamma bestämde oss för att ta bussen till skavsta och åka med flygbussen till stockholm istället. Vi står och väntar på bussen (iskallt ute) när en man hörde oss prata och fråga om vi skulle dela taxi för det gick nämligen en buss vid 3. Perfekt tänkte vi och hoppade på. Taxi chaffören var jätte trevlig och allting och allt gick bra tills vi skulle köpa biljett. Vi frågade hon i kassan när nästa skulle gå och då sa hon 25-30 min. Jaha aja bara att gå runt lite och köpa något lätt att äta ( en macka). Efter vi köpt mackan går vi ut bara för att kolla vart vi ska och när vi tittar ut ser vi att bussen står där. Så vi ställer oss i kön och precis när vi ska kliva på så kommer en hand utfarande: DET ÄR FULLT!
Super kul bara att vänta 30 min på nästa :P

Så resan dit kankse inte var det bästa men resten av kvällen var så värd. Vi hade så kul och delade många skratt och minnen för livet ut. Behövdes verkligen och idol finalen var verkligen grym , så ni som inte sett något sådant borde defentivt passa på nästa år för även om man inte är intresserad är det så maffigt!





JAY VANN FÖRESTEN OM NI MISSAT DET!

SJÄLV TYCKER JAG ATT MINNAH BORDE HA VUNNIT PÅ GRUND AV ATT HON GAV JÄRNET OCH GJORDE SISTA LÅTEN MYCKET BÄTTRE ÄN JAY!



LÖRDAG

Hotell frukost och shooping, harr inte hunnit tagit kort på det. Men två par skor vart det och tre tröjor tror jag :P
Sen var dt bara hem för att ladda för utgång, inga bilder från kvällen de finns bara i mitt huvud men jag hade jävligt kul, vart ledsen och lärt mig MMA trick så bråka inte med mig ;)
Ellen dellen som jag saknar så att jag går sönder sov också här :D
SÖNDAG

Vakna upp med bästa Ellen


En stor knut i magen fanns hela den dagen och jag visste inte vad som skulle hända, om jag skulle bli ledsen, glad eller vad jag skulle göra. Känslomässig dag som slutade lyckligt till slut iallafall <3

MÅNDAG

Santa Lucia, santa lucia...

Som sagt det var lucia den dagen och en av mina närmsta och absolut bästa vänner fylld då äntligen 17 år.

GRATTIS KARIN JOHANNA LUCIA VON ZEIPEL!


Vet inte vad det var den dagen men något slint på mig och Robin för vi blev som galna över weeb cameran och tog säkert över 50 bilder, glömde jag näma att det var lektion och att vi inte fick något gjort? (A)




Efter det vart det ett riktigt lucia tåg i kyrkan

Jag harr blivit uppväxt med att det är en ära att vara LUcia, men varför sjunger hon då inte?:O

TORSDAG

Prov av de nya dräkterna :D Shit vad kul och vad bra de kommer sitta nu. Efter åt träffa man älskling och åkte hem till mig. Han är så duktig på matte så han fick handla lite som mattelärare (A) Jag förstår när han är närheten men inte när han är borta, kanske det är en didtration att inte ha han nära? Kanske borde ha han sitta där brevid än på proven ;) Hahah skoja bara skulle nog bli galen av att någon glor över axeln på mig hela tiden :P.

Efter åt tog vi en tripp till södertälje, haha galet kanske men det funka. Prat, plugg och otyttigheter i bilen allt för att hämta Fiffi. :P Hehe snäll man var som följde med (A)

FREDAG

Projekt och företagande - prov

Engelska - Redovisning av talk show (GICK AWSOME)

Mattematik - Prov (SKJUT MIG NÅGON)

Idrott

Rolid dag?

Den muntrades iallafall upp med att idag så gick vi fem tjejer iväg till Resia och bokade våran resa :D
Vi åker nämligen till Turkiet tillsammans nu i sommar, själva. Ganska stort efter som första gången vi alla kommer vara 18 år eller inte alla men som tur är finns det barn pol till dig Johanna ;)

REBECCA NILSSON (JAG)

JOSEFIN NILSSON

JOHANNA ZON ZEIPEL

MIA JOHANSSON

ELIN SVEDIN


NU KÖR VI!


Så här ser det ut, kommer komma mycket mer bilder ska ni få se men det här är allt ni får för nu ska jag sova jobbar halv 5 imorgon, god natt.

IDOL FINALEN

Äntligen är den här! När ni ser detta har idol finalen precis börjat och jag sitter på läktaren med stora ögon och bara njuter. Leta efter mig vet jag, kommer ha jeans och svart tröja ;) Om ni hittar mig säg till ;P
Ha en bra kväll för det ska jag ha :)



VEM VINNER?

Handvolt, svårare än man kan tro

Äntligen så kommer jag lite framåt när det gäller framåtvolt visst det är kanske inte det bästa men jag är glad att jag börjar komma på tekniken och inte bara ger upp. Jag ska kämpa ska fan klara det! Inget är omöjligt om man bara tror! Så det är vad jag ska göra för tävlingen börjar närma sig och det skulle verkligen vara så kul att lyckas, måste bara öva upp bäckenmusklerna. Får gå runt med inspänd rumpa för att träna tusan :P Jag kommer nog se störd ut men det är det värt i slutet när jag äntligen lyckas!


Så där, det var väl inte så svårt, eller?
Någon dag kommer den där Rebecka vara jag!

Franska VS Engelska

Gus glosor hit och dit i olika språk nu rä jag verkligen helt slut och ska lägga mig coh sova ut :D ha det så bra allihopa och sov gott :)


Shit vad jag saknar min älskling,
 höra hans hjärta slå och känna andetagen mot min nacke

RSS 2.0