johanna är för snygg för att vara sann ...

ibland blir jag förvånad över hur snygg en människa kan vara. speciellt johanna von zeipel. hon är en riktigt hottie. hö-hö-hö

nu sitter vi i varje fall och smäller i oss ton med godis och kyckling. bra kombination där! :D
vi börjar sagta men säkert tagga inför party ikväll. tonight's gonna be a good night. uppdaterar med några smmmäcksiga bilder från kvällen. tjingiling

jag älskar rebecca nilsson'



/ zeipel


Idrott

God morgon alla, hoppas ni sovit bättre än jag. Har haft alltförmycket tankar så jag harvaknat då och då tyvärr. Så är inte så pepp på idrott nu på morgonen tyvärr :( men jag behöver nog bara vakna till lite så vill jag nog sen ;)
Men nu måste jag göra mig iordning hoppas på att jag hinner göra några inlägg i dag:/ annars får det bli sent ikväll :)
Kram

Åh vill ha sommar så man kan springa, jag diggar hennes stil


Ser på 6:an

Hej just nu går In to the blue på 6:an bra film, ska se den så ses sen ;)

Franska

Vakna 07:37 är lite tajt för att hinna med bussen som går 07:52, men jag klara det :)
Idag har vi inte gjort så mycket förutom läslust, svenska, elevråd och nu franska. Läraren har dubbla lektionen och pendlar imellan så efter som jag är klar med uppgifterna passar jag på att skriva lite ;)
På svenskan idag skulle vi börja med att skriva noveller, det var faktiskt svårt att hitta på något för man skulle skriva om en händelse. Så jag sökte på tips på google och kom sen på, är ett tips om man är trögstartad ;)
Tills ikväll säger jag nog bara Au revoir= hej då

Kväll

Känns som dagarna flyger bara förbi nu förtiden, allt går så fort och hinner inte med äns hälften av allt jag vill göra :(
Ävem ifall livet rasar ibland måste man vara stark att bygga upp det, men  förtillfället känns det som styrkan saknas, men den kommer. Så länge fokuserar jag på skolan , låter det smart?;)
Idag så fälje Emelie med mig hem och vi pratade verkligen från allt från himlen till jord vi sluta prata runt 9 och insåg att klockan var så mycket , ups :P
Så nu får det bli läxor och sen lite tv tid. Ska nog lägga mig skapligt i dag så jag orkar upp imorgon
Imorgon är en ny dag., förhoppningsvis bättre.
Kram på er

TACK EMELIE SOM GJORDE MIN DAG VERKLIGEN <3

Veg

Lunchen var helt okej, jag valde vegetariskt idag som var glasnudlar och wok grösaker, mums men starkt :P
Nu sitter man här på torget och tar det lugnt med kompisar. Har inte så mycket att göra så tänkte passa på att skriva ett kort inlägg. Men nu tror jag inte hade så mycket på lut så ses ikväll
kram

Från krig till krig

Yes som några borde förstår vid det här laget är det inte direkt mitt favo ämne men jag gör mitt bästa och jobbar på så gått jag kan, förvånat värt han jag klart :D Så just nu lyssnar jag bara på musik och tittar på OC(VÄRLDENS BÄSTA SERIE)
Så väntar bara att få sluta och gå och äta för jag är så jäkla hungrig.
Om ni inte sett OC förut, SE DET.

Det handlar om en kille som kommer från slumen som stjäl en bil med brosan och där träffar en advokat från den finaste delen, orange country. Där ändras han liv drastiskt och det är mycket drama och action i
Tyvärr har jag inte mycket tid att skriva om den så blir en kortis, den går inte längre på tv längre. Men det är bara att köpa el ladda hem ;)
NU SKA JAG ÄTA HA DET :D

Ingen aning vad som hände

Gud jag har ingen aning vad som hände igår altså, kom hem från dansen, åt och sen slockna jag bara. Gud vad trött jag måste vara för jag gjorde verkligen inget igår som jag skulle. Såg paradise hotell sen var det snark zz. Hahah det var inte mycket jag hann igår då asså men blir bättre idag. Men har nu två timmar historia, första världskriget sömnpiller för mig. Så nu är det bara att börja jobba :( Skriver efter lunch har rast då ;)
Kram

Dålig början

Börja veckan med att missa bussen är inte kul direkt . Att sen att man hade matte också var ju toppen verkligen (Y)
Ja det kunde ju ha blivit en bättre start på dagen men skitsamma, det som har hänt har hänt. Finns inget man kan göra för att ändra det nu utan om att göra dgen till det bättre. Har nydligen haft franska som gick helt okej , tror faktiskt jag börjar fatta språket nu :). Nu ska vi ha arbetsmiljö och vi ska säkert börja med något nytt men bara att hänga i de sista timmarna. För sen ikväll har den efterlängtade dansen börjat igen :) Dans från 5-9 sen väntar massa läxor tyvärr :/ Men kör med humor pogram i bakrunden så det borde funka då ;)
Men nu börjar lektionen så vi ses sen ;)
kram


Sweet home

Nu är jag äntligen hemma igen och har börjat instarella mig. Allt är nästan upppackad och grejerna är packade till imorgon :) HAr massa och berätta mend det får bli imorgon är så trött + att jag måste plugga också, skit kul verkligen. Men imorgon är bloggandet tillbaka igen :) Har nämligen karaktersämnen denna vecka så datorn kommer följa med hela dagen, uddpaterar imorgon om dagen och tar sen om resan på kvällen så ni får hålla er ungefär 24 timmar till ;)
Kram

Mums med glass

Hej, idag har man varit inne i kallköket och gjort glass :)mums. Ganska enkelt igentligen men man behöver en glass maskin, kostar runt 65 tusen, någon som har råd med det?;)
Iallafall så fokuserades dagens lektion på desserter så vi har haft lite teori och lärt osss lite olika saker. Ganksa kul, alltid kul med kallkök baba är mer min grej än laga mat :)
Efter skolan drog man ner på stan för att köpa lite grejer som ska med på resan ex. ansiktmask. Skulle sen träffa några kompisar eftersom det kommer dröja nu ett tag innan man ser de, blev inte riktigt som jag tänkt. Men det blev till slut en trevlig dag på stan iallafall :) Sen var det snabbt med bussen och sen direkt till träning. Har det så jäkla stressigt nu alltså har precis packat klart med allt, men känns ändå som jag glömt något :/, varför känns det alltid så?
Jag kan knappt tro det att om mindre än 10 timmar kommer jag bort från nyköping en stund och får chansen att chilla i 4 dar med några av mina närmsta. En dröm :)
Under tiden jag är borta kommer jag inte kunna blogga för det finns inget internet där :( Men datorn följer däremot med tänkte passa på att plugga lite i den långa bil resan och sen kolla på film på den såklart ;)
Just nu ser jag sista minutrerna av handbolls matchen, sverige kommer förlora står 23-27 så de har ingen chans tyvärr längre :/
Men nu ska jag fixa det sista och sen hoppa i säng ska upp tidigt ;) ska försöka göra mitt bästa för att hinna lägga in ett litet inlägg innan jag åker ;)
Annars får ni ha det så bra så hörs vi på söndag när jag är tillbaka :), kram

Glasögon?

Hej, dagen blev inte riktigt som planerad. Det blev ingen träning för gymma hade Jossan ingen lust med så blev donken, rena motsasen ;). Så vi satt där ett tag tills Johanna kom och joina oss. Sen kom pappa och hämta mig för vi skulle köpa nya skidbrillor åker nämligen till idre med massa folk på torsag :) Är trött på mina gula brillor har haft de typ hela livet och ser skit ful i de också. Fast och andra sidan vem ser bra ut i backen? Inte många men med mina nya brillor kanske jag har en chans ;)
Jag stod och valde mellan två stycken säkert en timme, men haha jag är ju tjej ;) Valde til sist ett par, valde mellan ett par lite mer feminema och ett par coola. Jag blev en cooling :P
Eftersom jag inte kunde bestämma mig så gick tiden och jag han inte med stepp uppen. Aja sådant som händer fick istället lite far och dotter tid och tjockade oss på donken ;) Vet hur det ser ut donken X 2 men jag åt faktiskt aldrig första gången :P
Nu sitter man här i soffan och tittar på handbolls Em som börja idag.
En ganska tråkig grej är att jag prova mammas glasögon och tv bilden blev skarpare, glasögon nästa?
Ska titta nu skriver kankse senare : )
Kram

Fotograf: Bemir Beric

Hotell

Hej, nu sitter man här uppe på hotell hyllan och bara väntar på att hotell lektionen är slut. Vi håller på med eget hotell som är oftast roligt men idag har jag bara andra tankar i mitt huvud så hotell får inte plats :/
Kan också vara så att jag är sur över att läxan var så svår också och tog all min tid igår att jag bara inte orkat. Men jag hänger i :)
En bra grej är att min dator är inte tillbaka , men rektorn har gett mig en låne dtaorn nu. Så nu kan jag uppdatera och anväda datorn under skoltid, yää :) Men skolan går ju först såklart men det är kul att göra annat ibland också så man får energi att jobba hårdare. Men efter som att jag knappt gjort något nu fick min kompis göra mesta så tar på mig att göra sista uppgiften helt själv. Ska skriva en dag på hotellet, borde vara lätt med min fanasti. Men måste gå nu ska jobba nu ha det vi syns ikväll för pappa har fixat internet :)
Kram

Något stämmer inte

Hej, har jag fel men brukar inte en vecka vara i bara 7 dar? Hur kommer det då sig att helvetes veckan fortsätter?, trodde verkligen den var över :(
Jag menar hur kul är det att missa bussen för att man glömde nycklarna, smarta rebecca verkligen. Hotellen idag var inte heller bäst. Ingen hade gjort läxan av alla 1:or för den var alldeles för svår jag försökte verkligen men förstod inte. Visst kan jag förstå att lärarn blir irriterad när ingen gjort den men den var verkligen svår så hela dagen har gått åt till att göra den tills imorgon, är inte riktigt klar än men snart :)
Menpositivt är iallafall att jag fick veta resultate från förra veckan. MVG och VG skit nöjd, jag menar köttkursen kunde jag knappt titta på så att få vg yes :) Bättre än jag trott så håll tummarna nu att jag får det  slutbetyg också (Y). Sen hoppas vi på bättre vecka också, är inne i kallköket nu så det är kul:)
Imorgon blir det gymmet med jossan efter skolan och sen stepp upp igen med Johanna och även Carro hänger på den här gången. Desto fler desto roligare
Kram

Fick panik imorse när jag såg hur blek jag var, vill vara brun igen

Hevetet är över

Heej, jag vet inge bättre namn än helvete på den här veckan. Jag menar allt har verkligen gått snett. Inte nog att min dator försvann och det trådlösa internet utan nu har vårat avlopp blivit stop i också. Skit bra verkligen säger verkligen det. Träningarna var inte heller toppen direkt. Hur kul är det att komma till en träning och inse att mer än halva laget saknas? Sängen fick iallafall ta värsta smällen för det.
Tjejmiddag med mys var det i fredags också, hur tror ni det gick? Den var väll inte direkt något man räkna med. Men + denna vecka är att proven har känts hur bra som helst, jag har redit ut alla missförstånd och liknade och sen har jag hittat tillbaka till mig själv igen :)
Har varit en helvetes vecka helt enkelt, men snart är det en ny. Så drar ett streck så ses vi nästa vecka
Kram


Efter regn kommer solsken

Great

Hej allihopa som ni vet var jag tvungen att bota om min dator idag så alla mina grejer försvinner :( grejen är bara det att det funka inte så nu måste den in på repation. Skit kul ingen dator i en vecka och inget trådlös internet hemma heller. Wow min dag kunde varit bättre alltså. Men har iallafall pluggat till provet idag som jag tror jag kommer klara, men man ska aldrig säga aldrig;). Sen drog jag ner ett tag på stan med en klasskompis och kollade runt lite och sen gick vi till ak ett tag. Ak= aktionskammaren(fritidsgård) Var längesen jag var där så var mysigt, lite konstigt kändes det att komma där bara, eftersom att alla är stammisar och kände varandra :/ Men var bara på med ett leende och prestenera sig :) så det blev bra än då ;). Sen Var jag faktiskt så duktig att jag och Zeipel drog ner till friskis och träna step upp. Mycket roligare än gympan igår altså blir nog en liten vana ett tag iallafall tills dansen börjar igen.
Tänkte tipsa till er som bor i sörmland: I lördags tidningen på sísta sidan fanns det en lite kupong med tre gratis gånger hos friskis och svettis. Kör på sådana själv nämligen ;) Jätte smart att få av kompisarna om de inte använder de själva. Så fråga runt så har ni säkert några gånger att gå gratis ;)
Men nu ska jag lägga mig, inte heller enklaste att skriva inlägg på pappas mini dator heller(inkopplad internet). Men snällt av han att låna ut den iallafall. Ska försöka se om jag kan låna någons dator imorgon och uppdatera annars får ni ha det så bra så länge :)
Kram

Step upp


Fucking dag

Hej, man blir så jäkla glad att all internet är försvunnit hemma :@ Skönt när man måste plugga på nätet också :( Allt bara skiter sig verkligen. Änu mer kul att datorn inte funkar i skolan heller så man måste bota om, ett + är också att allt mitt arbete försvinner också, kan min dag bli bättre?:(
Som sagt har inget internet så uppdaterar lite imorgon om jag hinner :/
Ni får ha det så bra så länge :)
Kram


Har inga bilder på den här datorn men är hungrig så den får duga ;) visst blir man sugen?:P

Övertalad

Gud vad trött jag är på att plugga nu. Jag menar egenkontroll när kommer jag använda det? Aldrig eftersom jag ska gå hotell. Ingen pres heller att det här är sista provet i kursen, great (Y)
Men nu ska jag iväg och gympa med mamma. Hon övertala mig så jag tar en pause och tränar lite så är jag stolt över mig själv sen iallafall.
Så vi hörs sen
Kram

Ska träna magen så den blir fin till cheerleading dräkten ;)

Skönt att sova ut

Heej, det finns inge skönare att sova ut. Att bara sova tills man vaknar finns inget bättre :D
Nu ska jag faktiskt vara lite duktig och plugga till provet jag har på onsdag. Egenkontroll och temperaturer. Inte det roligaste :/ men det får mig iallafall på andra tankar. Har så mycket tankar i huvudet som jag vill bli kvitt så ska bli skönt att tänka på något annat ett tag. Skriver sen igen efter jag pluggat lite blir säkert om någon timme när jag behöver rast :P.
Kram

Många tankar...

Planka

Hej allhopa. Blev så mätt efter maten att jag lade mig framför tv:n med godis. Ja som ni förstår så fastna jag där;)
Så nu är det dax att lägga sig, men först tänkte jag bara tipsa om cannalen comedy central. Den är så bra och har den humor som passar mig iallafall. Finns oftast alltid något bra där. Så har man tråkigt kan man titta där  Det tråkiga är att det börjar inte förän 19, men man får försöka hitta annat då så länge .
Men nu ska jag sova så ni får drömma sött och läsa mer imorgon:)
Kram på er

Planka, mums :D

Här kommer några serier som visas på comedy central ;):


En rolig serie som är mer annpassat för de äldre ;)

 
Ensamm ståendemamma som lever med sina 3 barn och sin pappa och en snyltande kusin. Man får vara med om hur deras dagar ser ut. Den blonda är mer den som lever för sitt utsende madans den andra är en duktig elev. KIllen försöker som alla killar att föstå sig på tjejer oh kusin är bara en latmask som lever på andra.


Det är inte lätt att vara gift och tre barns pappa, det vet Jim. Man får vara med och se alla små hyss som Jim gör med sin bästa kompis Randy. SÅ kul skrattar alltid så mycket av hans dumhet ;)


Tredje klotet från solen. Det handlar om fyra utomjordingar som har kommit till jorden utklädda till människor. De är helt ofarliga men ingen vet att de inte är människor. Man får se hur de får lära sig något nytt varje dag. Riktigt roligt för de agerar ofta så annorlunda än vad en riktig person skulle göra :)

Så det var bara några serier, men hoppas de fångade erat intresse. Vill ni veta mer är det bara att kommentera :D

:D

Hej allihopa. Träningenen var verkligen jättekul idag vilket gör att mitt humör är på topp :D. Det var bara en som var borta så är så jävla pepp till tävlingen som är om bara 75 dar. Kan knappt fatta att den dagen är så nära, känns overkligt. Men nu är vi på g, så till alla lag där ute: AKTA ER :D
Så om man har något man vill säga till mig så är det bästa läget ;)
Nu ska jag äta lite planka och umgås med familjen :) Ni som inte vet vad det är så kommer jag lägga upp bilder på det sen ;)
Kram

Vakna nyss

Heej, nu har man lite bråttom för jag vakna nyss och ska iväg till träniningen  12:50. Så måse sticka nu men jag skriver när jag kommit hem sen, ha det bra så länge. Kram


Hemma

Hej allihopa. Har man äntligen kommit hem från oxelösund. Man brukar ju säga borta bra men hemma bäst ;)
Men jag har haft en lugn och skön heg kan vara bra med några sådana här och var.
Men igår kväll fick jag lite panik. Vi såg en film och jag insåg att om 2 och halft år tar jag studenten. Den tanken är så jävla skrämmande att jag snart blir vuxen och måste skaffa jobb. Jag trodde mitt störtsa problem var sommarjobb men jag in såg att jag har ingen aning om vad jag vill bli längre. Jag kommer ihåg att alla brukade säga du har gott om tid, men vet ni vad? Nu istter jag här 10 år senare och vet fortfarande inte vad jag vill göra :(.
Känns som att tiden verkligen bara runnit iväg och att jag har så mycket mer jag vill hinna med innan jag blir vuxen. Jag vill bara stanna tiden och vara tonåring föralltid. Även ifall det är jobbigt att vara det så sägs det att det är de bästa liven i sitt liv. Har inte riktigt känt den känslan än men jag hoppas att den kommer. Vill verkligen inte bli vuxen än, är inte redo för det.
Om någon vet hur man stannar upp snälla berätta då.
Iallafall imorgon är det söndag vilket betyder sova länge och träning :)
Sen har man sådan tur att man är ledig på måndag så sova länge då också :)
Ha det så bra Kram

Cheer team brilliants, kolla in våran blogg också ;) www.cheerteambrilliants.blogg.se

Vakna hos Ida

Hej alla, igår var det full  rulle. eftermaten hade vi då köttkursen då och vi fick prova att stycka upp en kyckling. Jag tänker inte lägga upp några bilder på det för det ar vidrigt och det finns de som är lika känsliga som jag;)
Men efter det fick man skjus hem till Ida där vi spenderade resten av kvällen. Jag har nog inte skrattat och gråttit så mycket på länge. Det var en perfekt dag. Men jag kan inte uppdatera så mycket nu så gör det ikväll mer när jag har tiden för nu ska vi lägga oss i sängen och göra det vi är bäst på :P
Kram

Hungrig

Hej allihopa

Igår var första skoldagen och det var helt okej. Men som jag sa jag längtar redan efter nästa lov :/. Hade glömt hur några personer går mig på nerverna , men det funkar:)
Iallafall igår var vi i köket och hade köttkurs. Inte riktigt min favorit att se en död hjort ligga på bordet framför sig och skära ut delar. Var lite illamående men jag klarade iallafall at vara kvar. Nu sitter man här och väntar på mat är skit hungrig men får inte äta förän vid 11 :( aja tur att man har sina vänner att skoja runt med :)
Så efter sen ska man in i köket igen och stycka kyckling, kul(ironi).
Ha det så länge :)

Från våran fem öre resa med skolan, saknar sommaren :(

Tillbaka till verkligheten

Hej, nu är det bara några få timmar kvar på lovet. Imorgon börjar allvaret igen, gå upp tidigt och gå till skolan. Det ska faktiskt bli ganska skönt att komma tillbaka. Har saknat den braiga stämningen som vi har på skolan, sitta och dricka te och bara slappa med kompisar. Visst är det skönt att vara ledigt också men när man har så mycket ledigheter är det lätt att man glömmer allt och bara flyter. Tills man inser att äns liv är en katastrof och att allt man skulle hunnit göra under lovet har bara legat och väntat. Så vem vet nu när skolan blir aktuelt igen kanske mitt liv blir normalt igen och jag hänger med i livet igen.
Men fövänta er inte förmycket kommer säkert bara gå några dagar innan jag börjar klaga på hur jobbig skolan är och att jag vill ha lov ;)
Ska ta fram allt nu och stryka kock kläderna för imorgon är det köket som jäller.
Kram

Natta, Ida och Jossan ( VÅra fina kock uniformer)

Hos farfar och farmor

Hej allihopa
Idag har jag spenderat dagen hemma hos farmor och farfar. Vi har ätit tre super goda rätter har tyvärr inga bilder på det för det var så gott, så man sluka det på en gång ;).
Det har inte hänt så mycket förutom att vi suttit och pratat om allt möjligt och fyllt i vad andra har missat och så. Så vi barn tog tillfället i akt och satte oss på farmors dator och tog lite bilder så efter som jag inte har så mycket och säga idag så får ni nöja er med bilderna ;)
Kram

Jag, Sanna(syster), Johanna och Jesper

Puss på er alla läsare

Handboll

Heej imorse vaknade man av en snarkande Carro brevid sig. Vi upptäckte att det var 15 minus ute så vi sköt upp springning til någon annan dag, men det kommer så fort det blir lite varmare ;)
Idag är det ju så att vår lilla stad Nyköping har fått äran att sponsra Handbollen. Så snart blir det att sticka ner och heja på Sverige. Så alla har precis i familjen tryckt i sig två mackor med varm choklad och skyndar för att göra sig iordning. Så nu måste jag sticka men ni kan se matchen på TV4 Sport klockan 18 och 20. Den vid 20 är Sverige som spelar mot Norge. Heja SVERIGE :D

Kram


Mys mys

Heej allihopa

Idag vakna man av ett samtal från Ida som var på väg in till mig så tvinga henne köpa med lite godis också hade sådant sug efter sötsaker ;)
Hon stanna här till typ 4 sen var hon tvungen att dra hem för duktig som hon är skulle hon träna. Så jag passade på att ringa Carro och konstigt nog var hon ledig så hon kom kort efter. Vi pratade allt mellan himel och jord som vi alltid gör:D
Men klockn började närma sig 6 och hon var tvungen att sticka för hon skulle äta hos farmor. Då fick vi den underbara idén att ha mys kväll. Så hon kom till mig runt halv 9 så stack vi ut och rulla runt i snön lite och åkte pulka såklart ;)
Men nu ska vi göra varma mackor sen titta på någon film för sen på morgon ska vi upp och springa, önska oss lycka till.
Kram

Dagens outfit:

Jeans från JC
Linne från Gina
Cardigan från vero moda






Den här bilden får avsuta kvällen

Skitsnack och bilder från nyår

Hej alla förlåt att jag inte skrev igår. Felle kom runt hal 6 och stanna sen till halv 2 på natten, haha vi två kan verkligen prata natten lång :).
Vi pratade om väldigt många grejer men en  grej vi prata om var skitsnack.
Tänk igentligen hur många gånger du själv har lyssnat på skitsnack, varit den som spred det och när man själ är offret. Jag är nästan 100% säker att alla har varit med om det. Men det man aldrig tänker på att den som snacket handlar om är den som blir sårad. Det är den som måste stå ut med allt skitsnack och behöva gå och övertala resten att det är falskt. Man kanske borde tänka på det nästa gång man vill vara i spotlighten och säga skit om andra att det är andra som får lida för det
Är det verkligen värt det?
Så nästa gång ni hör ett ryckte fråga då den personen om det stämmer innan du säger det till andra ;)

Iallafall nu kommer bilderna från nyår som jag lovade :)
Enjoy:D

Vi började dagen med champagne frukost bara vi tjejer

Har ni sett någon mer förvånad minn när korken flyger av? inte jag iallafall :)

Efter frukost hoppade vi in alla i bastun och bara tog det lungt

Vad är att basta utan att gå ut i snön och rulla sig?

Vi gjorde oss fina med lite ansiktmasker på

Sen börjar vi fixa iordning oss

Jag, Jossan och Zeipel

Becca, Jennifer och Josse

Josse och Linda

Jennifer och Elin

Zeipel, Becca och Jossan

Sen var det dax för mat så enklast blev det pizza

Sen tog vi bussen till Ida men eftersom den var sen lekte vi lite med tomtebloss

Hemma oss ida tog vi lite fotona när alla var med

Enda bilden när alla är med :D

In till Nyköping blev det allsång

Sen stack vi till Martin och dansade loss

Hey let´s dance with us

Shake that ass

Är inte Jennifer fin i glasögon?

Sen var det dax att dra vidare till Linus

Elin och Linus

Becca, Jennifer, Zeipel och Elin

Sen gick vi till hamnen och firade nyår

GOTT NYTT ÅR :D


Vara barn igen

Hej har ni någongång fått känslan att för varje dag som det går blir du äldre och äldre och din bardom börjar försvinna? Jag vet att nu förtiden kan jag knappt gå utanför dörren utan att behöva oro mig hur jag ser ut och vilka kläder jag har på mig. Jag antar att desto äldre man blir desto mer släpper man sin bardom men ikväll kände jag för att vara ett litet barn igen. Så jag tog med mig Felicia ut och vi klädde på oss termos och tjocka skor och vi sket i hur vi såg ut helt enkelt och var som barn. Vi åkte pulka, rulla runt i snön och hade det så roligt. Det fick mig verkligen att inse att jag har fortfarande kvar barnet i mig och planerar att behålla det så länge som det går :)
Njut av bilderna ;)





Nyårslöften

Hej allihopa :)

Jag vaknade idag runt 12 önskar jag kunde sova längre men fick inte. Så idag ska jag bara ta det lungt och titta på tv och sen ikväll kanske det blir ut att fira Elin som fyller 17 idag. Grattis till dig gumman :D
Men jag tänkte eftersom jag fortfarande inte har fått bilderna från nyår tänkte jag dela med mig om mina nyårslöften ;)

Springa 2 gånger i veckan

Vara gladare

Vara modigare

Äta bara godis på helger och speciella tillfällen

Stretcha så jag äntligen kan komma ner i spagat

Sköta skolan

Hitta sommarjobb

Det var nog de :) hoppas bara jag kan följa de ;) HAr ni några tips om sommarjobb föresten så är jag så öppen för de :D

KRAM


Gott nytt år

Hej gott nytt år alla i efterskott hoppas ni hade en lika bra dag/kväll som jag. Bilder kommer senare en kompis har de. Men så länge tänkte jag visa vad jag hade på mig den dagen och vad jag sen hade på kvällen.
enjoy :D

                               DAGENS OUTFIT

en tunika från gina 75:-(REA  ett par blåa leggins från vero moda 200:-
En tunika från Gina 75:- (REA)
Ett par jeans leggins

 
Så här såg man ut då på nyår med et par svarta leggins till och svarta stövlar.
Mer bilder kommer sen som sagt , men tills dess ha det bra :)

KRAM


RSS 2.0