Mycket som vanligt

Som vanligt så är det fullt upp för mig och defenitivt nu i skolan när man är tillbka. Läxorna hade ledigt ett tag men nu är de tillbaka tyvärr :/ En inlämninguppgift till igår och sen ett projekt till idag och sen massa glosor. Börjar bli lite fullt i huvudet och man undrar hur jag ska hinna med allt jag ska göra. Riktigt krävande faktiskt att hinna träna allt, sköta skolan, vara social, vara en så bra vän/flickvän som det bara går, jobba och sen bara vara hemma och städa upp efter sig och så. Krävande att hinna med allt, men det ska gå måste bara hitta hur jag ska göra utan att stressa ihjäl mig ;P.

I lördags så hann jag äntligen se den efterlängtade filmen, HarryPotter och dödsrelikerna del 1. Jag hann även gå ut och äta och få min födelsedags present som sedan länge är försenad, hehe men bättre sent än aldrig :P




Prova att vara två stycken i receptionen, baren och servering när plan blir inställda. Jag lovar att dt inte direkt är kul. Full rulle hela tiden stressade nog sönder mig den kvällen. Det värsta är att jag typ inte kan något innom servisen eller baren så det vart lite tufft. Man vi klara det iallafall till slut fett nöjd är jag över det och änu nöjdare var jag när jag kom hem och la huvudet på kudden och somna.





Näst sista träningen var det igår och nu är det bara att börja planera in måndagarna hädan efter :P Skönt med lite ledigt och pengar också nu till jul :)

Tillbaka till skolan

Gud ni vet inte hur skönt det är att få sova till 7 värsta sovmorgonen ju :D Helt utvilad och klar för skolan faktiskt. Däremot när jag sov schemat blev jag lite depp, matte är inte direkt det första jag vill börja med :/ men aja får ju träffa några kompisar igen iallafall. Synd bara att jag inte fick gå med c istället för d, eftersom jag kännner ganska många där. Men jag får se det som en möjlighet att lära känna några nya :P Kommer säkert bli jätte bra :)
Något jag verkligen saknat är skolans mat mums :P Men nu måste jag föra mig iordning om jag inte vill komma försent första dagen ;) Tjenixen :P


Kär i låten

Tips

Nu när mörkret börjar komma och hösten är slut så slår ofta depressioner in, speciellt i november sägs det. Tips då på hur man kan må lite bättre är att klä sig i glada färger och fokusera på det positiva. Vi har alla något vi verkligen hatar på oss själva och går man runt och tänker på det kan man må dåligt. Vi har också något vi tycker om oss själva även om vi aldrig vill säga det. Var inte rädda för att säga att ni ex. har fint hår eller snygga ben utan lyft fram det istället. T.ex som jag , jag tycker faktiskt att mina ögon är fina och när jag sätter på mig mascara så syns de bättre och jag mår bättre själv då faktiskt. Ett plus är ju att man ser piggare ut också ;)
Men som sagt det där gäller mig, ni hittar säkert eran sak som får er att känna er bättre och bli självsäkrare =)

Bara ett litet tips från mig :)



Våga tycka du är vacker och fokusera på det du har istället för det du inte har.

Vinprovning

Hej allihopa hoppas allt är bra med er :) För min del är det bara bra om man räknar bort tröttheten :P hehe jobbar imorgon vid 7 också och jobbar i helgen vid frukosten så får aldrig tid att hinna ikapp emd sömnen direkt hehe men vad gör man inte för pengar (A)

Idag så var det lite annorlunda vi hade vinprovning. Första gången som jag varit med på något sådant men säkert inte sista ;P Önskar bara att jag skulle tycka om rödvin tycker det är så himla beskt nämligen :S Men vita vinet var gott iallafall :). För er som inte vet hur en vinprovning går till så får man olika viner i olika glas. Man luktar sen och smakar på det. man behåller vinet i munnen och ´´gurgglar runt det`` och spottar sne ut i en hink. Så ni som tror att det vart fyllefest har ju ganksa fel dårå :P
Jag tror faktiskt min favorit var Santa helena vita vinet. men kommer inte riktigt ihåg om det vr den för de flesta var goda faktiskt :)
Vi fick sen också smaka på lite maträtter som vi har på menyn i restaurangen och vilka viner som skulle passa till vilket. Super god verkligen, så känner man för att äta gott någonstans borde man defenitivt åka ut till connect och äta där :)

Men nu ska jag sova så jag orkar med sista APU dagen ha det så bra så hörs vi snart igen ;)


sniff sniff, hm.. vad luktar den här?

Sista veckan

Shit jag är redan inne halvvägs på min sista vecka, gått mycket fortare än man velat. Kommer sakna alla där men kommer fortfarande va där och jobba och sen varanan helg då också ;P. Men jag ska inte ljuga kommer vara skönt att börja få sova ut om mornarna. Istället för att börja 07:00 där borta på skavsta kommer jag börja halv 9 här i stan jippi :) Kommer jag äntligen kankse hinna bli utvilad och ha mer tid för bloggen :P

Ska berätta mycket mer senare än annan dag för nu måste jag börja göra mig iordning för idag får jag skjus från pappa :) Hade jag behövt att åka buss hade jag behövt gå vid 5 för att hinna med alla olika. Synd att bussarna inte går så jätte bra tider :/ men så är livet.

Vi hörs när jag kommer hem om inte efter träningen. har obligatorisk stunt träning idag så önska mig lycka till (A)


Börja gå bättre tider så man slipper gå upp med tuppen bara för att stå och vänta på er!

2 månader


RSS 2.0