13:18 började våran resa med..

att sätta oss på tåget upp till Stockholm centralstation och sen byta till ett annat som tar oss till Arlanda. Vi hinner precis till tåget eftersom att första försöket att byta gick lite snett. När vi kommer fram har vi gott om tid så vi satt oss ute i solen och njöt lite av Sverige innan vi satt oss på planet. Resan går fort och väldigt lugn, tyst dock nej. Haha mycket skratt och fniss från våran del blev det iallafall speciellt när Siri skulle filma landningen och tappar mobilen ner på golvet. När hon ska ta upp den så går det snabbt ner och mobilen åker framåt under stolarna och efter ett tag kommer tillbaka och när vi då ska försöka få tag på den igen så kannar den iväg till den som sitter framför så vi måste be om att få tillbaka den.
När vi väl landade så hade vi inga problem att få tag på våra väskor däremot vart vi skulle gå sen var ett litet problem. Okej vi ska med en chatelbus var finns den? Terminal 1, 2 eller 3? Efter många frågningar så fick vi ett hum vart vi skulle och chansade. Terminal 2 stop 2 och sen the black bus. Men till slut hittade vi fram och bara stod och stirra på entren. Vi var äntligen framme och shit vad fint och varmt det var ute då var den ändå 20:30 och vi svettades. Härlig känsla som bara den och när vi kom fram till reception så var det inga problem och vi fick vårat rum och blev sen visad till restaurangen där vi fick tre rättersmiddag, vi klagar inte :)
Nu sitter vi på rummet efter en grymt middag och bara pratar och taggar inför imorgon, dax att sova men det är svårt när man har så mycket adrenalin i kroppen ;) Men nu måste vi försöka sova för lär bli en lång dag imorgon med mycket information, sov gott

En månad borta så krävs det lite packning


Njuter av de sista svenska solstrålarna


Hej då sverige


Fniss, fniss vart det



Terminal 1, 2 eller 3?


Våra sängar de närmaste veckan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0